judo Zuid-West Nieuws

Samuel vierde in Mijnsheerenland

www.judozuidwest.nl
Op de 2e Open Hoeksche Waardsche Kampioenschappen hebben de JudoGoes deelnemers geen prijzen weten te bemachtigen. Samuel van der Walle (-15, -50) kwam het dichtst in de buurt van de medailles maar verloor de strijd om het brons en werd vierde. Jarin Dekker en Mik Nijssen wisten zich niet te plaatsen voor de kruisfinales.

Samuel van der Walle -15 jaar -50kg - VIERDE
Samuel scoorde er in zijn eerste wedstrijden rustig op los met zijn uchi-mata en o-soto-gari en wist zich als tweede van zijn poule te plaatsen voor de kruisfinales. In de halve finale en de strijd om het brons wist hij gevaarlijk te worden maar werd hij overgenomen. Waardoor beide wedstrijden verloren gingen en hij net naast het podium bleef steken.

Jarin Dekker -15 jaar -50kg
Jarin stond overtuigend te judoën en was in bijna al zijn partijen in staat gevaarlijke aanvallen te plaatsen. Met drie overwinningen en twee nederlagen (tegen de uiteindelijke nummers 1 en 2) werd hij derde in zijn poule en plaatstte hij zich net niet voor de kruisfinales.

Mik Nijssen -12 jaar -46kg
Mik had het lastig tegen zijn tegenstanders met een sterke pakking hoog in de nek. Naarmate het toernooi vorderde wist hij steeds beter op die sterke arm te antwoorden maar tot winst kwam het dit keer nog niet.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven