judo Zuid-West Nieuws

Zes prijzen in Breda

www.judozuidwest.nl
Op het judotoernooi van de Haagse Beemden in Breda waren zes judoka's van JudoGoes succesvol. Ray MArinx (dit keer uitkomend voor Ardooie BEL), Leon Lukic en Tristan Cairo werden kampioen. Anthonie Moggré en Immanuel Cairo pakten zilver. Joep Smulders pakte brons.

Leon Lukic -10 jaar +42 kg
Leon had 1 tegenstander en mocht daar 3x tegen judoën. De eerste twee wedstrijden won Leon met een waza ari en een yugo. Dus was hij kampioen. Gefeliciteerd Leon!

Richard Bobeldijk, Immanuel Cairo, Goran Lukic en Lukas Schrieks zaten allemaal in de -34 kg -12 jaar.
Lukas en Goran wisten helaas geen wedstrijd te winnen in deze sterke poule. Richard en Immanuel kwamen elkaar tegen in de kwartfinale en moesten gaan uitmaken wie er naar de halve finale mocht. Immanuel scoorde een fraaie yugo voor maki-komi en won de wedstrijd. Richard ging verder in de verliezersronde en wist er daar één te winnen, maar stokte daarna door te verliezen met ippon. Jammer Richard!
Immanuel bleef winnen en kwam in de finale tegen Collin den Ouden (de Boevere). Deze wedstrijd ging gelijk op en geen van beiden kon scoren. Met 1 straf verschil won Collin uiteindelijk en was Immanuel dus knap tweede. Gefeliciteerd!

Tristan Cairo won zijn eerste wedstrijd met ippon, de tweede partij met waza ari. De finale won hij weer met ippon (tsuri komi goshi) en werd KAMPIOEN

Joep Smulders verloor de eerste op beslissing. Daarna won Joep twee wedstrijden op rij (ippon en waza ari). Zijn laatste wedstrijd ging verloren en daardoor werd hij derde.

Anthonie Moggré wint zijn eerste wedstrijd met waza ari en zijn tweede partij met een yugo. In de finale verliest hij met een verwurging en word dus tweede.

Ook Ray Marinx (U12 -38) stond gisteren in Breda op de mat. Hij judoot voor Ardooie (BEL) maar is ook lid bij ons. Ray werd gisteren eerste door dit keer wel van Viggo van den Oetelaar te winnen met ippon. Iets wat hem in Gilze op de Zuid-Nederlandse kampioenschappen niet lukte. Gefeliciteerd.

Nikki Bruins had één winst en twee verliespartijen met een houdgreep
  
Daan van Sabben won zijn eerste op beslissing maar verloor en daarna twee.

Fay van Son verloor drie wedstrijden maar stond wel prima haar mannetje (vrouwtje) op haar eerste wedstrijd buiten JudoGoes

Izaac Wildenberg, Daan Fijnaut, Silver van 't Westeinde (-10, -34) en Kevin Goudswaard (-18, -66) verloren vandaag twee wedstrijden en waren direct uitgeschakeld, jammer jongens!
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven