Activiteiten, wedstrijden, examens etc.

In het activiteitenoverzicht staan alle activiteiten die door JudoGoes worden georganiseerd. Tevens vind je hier alle externe wedstrijden, stages etc. waaraan JudoGoes leden kunnen deelnemen. Inschrijven en betalen doe je online door in het bericht op 'inschrijven' te klikken. 

Inschrijven voor wedstrijden buiten de club gebeurt bij JudoGoes altijd centraal via de clubsite. Op deze manier heeft de club controle over de inschrijvingen, kunnen we coaches regelen die de judoka's begeleiden en ontvangt de organisatie per club overzichtelijk één lijst met inschrijvingen. Vaak is het ook op een andere manier niet mogelijk. Door de online mogelijkheden zien we helaas steeds meer mensen zelf inschrijven.
Een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@judogoes.nl als de inschrijving gesloten is, is de enige juiste weg.

Amerhal Toernooi

Datum 6 okt 2019
Locatie Sporthal de Amerhal
Adres Lignestraat 58, Made
Website bekijken
Amerhal Toernooi
Voor judoka's uit de selecties U8, U10, U12, U15, U18 en U21

Judo Club Made organiseert dit jaar wederom het “Amerhaltoernooi”. Het toernooi wordt dit keer georganiseerd voor jongens en meisjes die geboren zijn vanaf 1999 tot en met 2013. 

Per school/vereniging kan onbeperkt worden ingeschreven. Bij een overschrijding van het maximaal aantal deelnemers zullen de eerst binnengekomen inschrijvingen worden gehonoreerd.

 
Elke judoka dient zijn/haar juiste gewicht op te geven. Judo Club Made deelt de gewichten volgens bondsnormen in. Indien er te weinig deelnemers zijn in een bepaalde gewichtsklasse worden deze, in overleg met u, samengevoegd. Jongens en meisjes tot twaalf jaar kunnen echter zonder overleg, zoals in de bondsnormen is vastgesteld, worden samengevoegd.

Indien het opgegeven gewicht hoger of lager is dan het werkelijke gewicht (en daarmee buiten de gewichtsklasse valt), zal de wedstrijdorganisatie de judoka op de wedstrijddag, indien mogelijk, indelen in een andere categorie. Dit kan echter niet worden gegarandeerd. Correcte informatie is dus belangrijk.

<= 8 deelnemers per klasse: Poulesysteem met eventueel kruisfinales.
> 8 deelnemers per klasse: Dubbel eliminatiesysteem.

Prijzen volgens bondsvademecum:
Bij 3 deelnemers: alleen een 1e plaats
Bij 4 deelnemers: alleen een 1e en 2e plaats
Bij 5 deelnemers: 1e, 2e en 3e plaats
Bij meer dan 5 deelnemers: 1e, 2e en gedeelde 3e plaats

Judo Club Made is niet aansprakelijk voor diefstal en/of ongevallen.

Alle deelnemers en deelneemsters dienen in het bezit te zijn van een geldig Judopaspoort (op moment van inschrijving op de site judogoes.nl) en betalingsbewijs en dienen deze te kunnen tonen.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 10,-
Aantal inschrijvingen: 8

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven