Activiteiten, wedstrijden, examens etc.

In het activiteitenoverzicht staan alle activiteiten die door JudoGoes worden georganiseerd. Tevens vind je hier alle externe wedstrijden, stages etc. waaraan JudoGoes leden kunnen deelnemen. Inschrijven en betalen doe je online door in het bericht op 'inschrijven' te klikken. 

Inschrijven voor wedstrijden buiten de club gebeurt bij JudoGoes altijd centraal via de clubsite. Op deze manier heeft de club controle over de inschrijvingen, kunnen we coaches regelen die de judoka's begeleiden en ontvangt de organisatie per club overzichtelijk één lijst met inschrijvingen. Vaak is het ook op een andere manier niet mogelijk. Door de online mogelijkheden zien we helaas steeds meer mensen zelf inschrijven.
Een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@judogoes.nl als de inschrijving gesloten is, is de enige juiste weg.

Jeugdkamp 2019 RENESSE (hele kamp)

Datum 28 jun 2019
Locatie CJV Kamp
Adres Rampweg 10, Renesse
Maximaal aantal deelnemers 70
Jeugdkamp 2019 RENESSE (hele kamp)

Hier schrijven deelnemers in die 3 dagen komen (vr/za/zo)

Ook dit jaar staat er weer een judokamp op de agenda voor kinderen van 6-12 jaar. Van vrijdag 28 t/m zondag 30 juni 2019 gaan we weer naar Renesse.
Ook dit jaar staat er weer een judokamp op de agenda. Ook dit jaar gaan we weer naar het CJV kamp in Renesse. (www.cjvkamp.nl) Het kamp begint op vrijdag 29 juni en duurt tot zondag 1 juli. Het is dus weer 2 nachtjes!

Wat we allemaal precies gaan doen houden we natuurlijk nog even geheim! Maar het wordt weer een groot feest! Iedereen die in de groepen 3 tot 8 van de basisschool zit (6-12 jaar ongeveer) mag zich inschrijven.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 50,-
Aantal inschrijvingen: 66

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven