Activiteiten, wedstrijden, examens etc.

In het activiteitenoverzicht staan alle activiteiten die door JudoGoes worden georganiseerd. Tevens vind je hier alle externe wedstrijden, stages etc. waaraan JudoGoes leden kunnen deelnemen. Inschrijven en betalen doe je online door in het bericht op 'inschrijven' te klikken. 

Inschrijven voor wedstrijden buiten de club gebeurt bij JudoGoes altijd centraal via de clubsite. Op deze manier heeft de club controle over de inschrijvingen, kunnen we coaches regelen die de judoka's begeleiden en ontvangt de organisatie per club overzichtelijk één lijst met inschrijvingen. Vaak is het ook op een andere manier niet mogelijk. Door de online mogelijkheden zien we helaas steeds meer mensen zelf inschrijven.
Een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@judogoes.nl als de inschrijving gesloten is, is de enige juiste weg.

JudoGoes-dag met Marhinde Verkerk

Datum 8 jun 2019
Locatie Omnium
Adres Zwembadweg, Goes
Maximaal aantal deelnemers 120
JudoGoes-dag met Marhinde Verkerk
Op zaterdag 8 juni is er weer een JudoGoes-dag in de grote zaal van het Omnium. De JudoGoes-dag wordt geheel bekostigd uit de opbrengst van de Grote Clubactie. Jullie hebben dus ook afgelopen jaar weer enorm je best gedaan en worden daarvoor beloond.
De JudoGoes-dag zal bestaan uit een clinic, friet eten en zwemmen. Voor de judoclinic hebben we dit jaar Marhinde Verkerk (voormalig Europees en Wereldkampioen) gevraagd.

Het tijdschema ziet er voorlopig als volgt uit:
De 1e clinic (oudste judoka's) is van 14.00-15:00 uur (aansluitend foto's & handtekeningen)
De 2e clinic is van 15.30-16:15 uur
De 3e clinic (jongte judoka’s) is van 16.15-17.00, (aansluitend handtekeningen groepen 2 en 3)
Pas zodra alle inschrijvingen bekend zijn kunnen we de groepen definitief indelen. De precieze tijd waarop je wordt verwacht hoor je dus later van ons.

Aansluitend hebben we een patatbuffet en mogen jullie allemaal zwemmen. Alle kinderen die geen zwemdiploma hebben mogen gratis een begeleider meenemen het zwembad in. (Deze begeleider kan tegen een kleine vergoeding het frietbuffet mee eten) Om 20.30 uur is de JudoGoes-dag afgelopen.

Het maximum aantal deelnemers is bereikt bij 120 deelnemers.

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 93

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
lessen in Goes, Goes-Zuid,
Middelburg, Vlissingen, Rilland
en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven