Activiteiten, wedstrijden, examens etc.

In het activiteitenoverzicht staan alle activiteiten die door JudoGoes worden georganiseerd. Tevens vind je hier alle externe wedstrijden, stages etc. waaraan JudoGoes leden kunnen deelnemen. Inschrijven en betalen doe je online door in het bericht op 'inschrijven' te klikken. 

Inschrijven voor wedstrijden buiten de club gebeurt bij JudoGoes altijd centraal via de clubsite. Op deze manier heeft de club controle over de inschrijvingen, kunnen we coaches regelen die de judoka's begeleiden en ontvangt de organisatie per club overzichtelijk één lijst met inschrijvingen. Vaak is het ook op een andere manier niet mogelijk. Door de online mogelijkheden zien we helaas steeds meer mensen zelf inschrijven.
Een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@judogoes.nl als de inschrijving gesloten is, is de enige juiste weg.

Juul Franssen op Papendal

Datum 30 apr 2019
Locatie Ruskahal
Adres Papendallaan 3, Arnhem
Website bekijken
Juul Franssen op Papendal
In de meivakantie kun je op 30 april op Papendal trainen met Juul Franssen. Lees onderstaande en meld je zelf aan. Laat ons weten dat je gaat
In navolging op het succes van de verzorgde clinics op de Nationale Budodag 2019 gaat de JBN in de meivakantie clinics voor judoka’s tot 12 en 15 jaar organiseren. Niemand minder dan bronzen WK medaillewinnares Juul Franssen is aanwezig om alle deelnemers een leerzame en onvergetelijke dag te laten ervaren. Als JBN-lid kan je voor slechts € 5,- deelnemen aan de clinic van deze topjudoka! 

De clinic
Voor Juul Franssen staat iedere dag in het teken van de Olympische Spelen in Tokio. Over 17 maanden is het zover en hoopt ze haar ultieme doel te behalen. 
"Tijdens mijn carrière heb ik veel kennis opgedaan en graag wil ik die kennis overbrengen naar de volgende generatie. Ik kijk ernaar uit om de judoka’s, zowel ne-waza als tachi-waza, te introduceren met mijn technieken en tactieken binnen het wedstrijdjudo"

Programma 
Op dinsdag 30 april staat Franssen in de ochtend klaar voor judoka’s tot 12 jaar, in de middag staat de clinic voor judoka’s tot 15 jaar op het programma. Ouders zijn ook van harte welkom om te komen kijken. 
11.00 uur – 12.45 uur (vanaf 7 tot 12 jaar) 
13.30 uur – 15.15 uur (-15) 
De clinic duurt 1.15 uur. Na de clinic is het mogelijk om een handtekening te vragen of om met Juul op de foto te gaan.

Locatie
Sportcentrum Papendal - Ruskahal 
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

Aantal deelnemers en tickets 
Iedere clinic heeft een maximum van 100 deelnemers. Wees er snel bij door hier je ticket(s) te bestellen. JBN leden betalen slechts € 5 euro. Niet JBN leden betalen 
€ 15,00. Niet JBN leden kunnen ter plekke lid worden en betalen dan ook € 5 euro. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

Bestelproces 
Ben je JBN-lid? Dan kan je jouw ticket bestellen door de volgende stappen te doorloppen.
1. Klik op tickets.
2. Klik rechtsboven op de button Promotie code opgeven
3. Vul nu jouw lidnummer in en klik op code toepassen
4. De clinic waaraan jij wilt deelnemen, komt nu tevoorschijn en het kaartje kan gekocht worden.
Ben je geen lid van de JBN? Dan kan je zonder opgaaf van promotie code een ticket kopen voor de juiste leeftijdscategorie.

Vragen
Neem voor meer informatie contact op met evenementen@jbn.nl

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
lessen in Goes, Goes-Zuid,
Middelburg, Vlissingen, Rilland
en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven