Activiteiten, wedstrijden, examens etc.

In het activiteitenoverzicht staan alle activiteiten die door JudoGoes worden georganiseerd. Tevens vind je hier alle externe wedstrijden, stages etc. waaraan JudoGoes leden kunnen deelnemen. Inschrijven en betalen doe je online door in het bericht op 'inschrijven' te klikken. 

Inschrijven voor wedstrijden buiten de club gebeurt bij JudoGoes altijd centraal via de clubsite. Op deze manier heeft de club controle over de inschrijvingen, kunnen we coaches regelen die de judoka's begeleiden en ontvangt de organisatie per club overzichtelijk één lijst met inschrijvingen. Vaak is het ook op een andere manier niet mogelijk. Door de online mogelijkheden zien we helaas steeds meer mensen zelf inschrijven.
Een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@judogoes.nl als de inschrijving gesloten is, is de enige juiste weg.

Kruikentoernooi

Datum 3 feb 2019
Locatie Sporthal Dongewijk
Adres Dongewijkdreef 40, 5045 NH Tilburg
Website bekijken
Kruikentoernooi
Een judotoernooi voor de beginnende wedstrijdjudoka’s, bedoeld voor jongens en meisjes van geboortejaar 2005 t/m 2013, dus ook U15

Beginnende judoka’s en judoka’s met enige wedstrijdervaring.

Advies technische commissie:
Een toernooi voor onze starters. Inschrijven dus.
Poules
We hanteren een poulesysteem die zoveel als mogelijk volgens de JBN regels wordt ingedeeld (het streven is minimaal 5 judoka’s per poule en iedereen een prijs te geven)

Bij een te geringe inschrijving van leeftijd/gewichtsklasse behouden wij ons het recht om deelnemers in een andere leeftijd/gewichtsklasse in te delen. Van deze overschrijving krijgt de vereniging/school vooraf bericht.


Paspoortcontrole en weging
Paspoorten zullen worden gecontroleerd op paspoortnummer en geldig betalingsbewijs JBN. De aanwezige weegschalen zijn bindend. Judoka’s die bij de weging te zwaar zijn, worden overgeschreven naar een volgende gewichtsklasse. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten daar wij uitgaan van een eerlijke opgave van het gewicht. Terugschrijven naar een lagere gewichtsklasse is niet mogelijk.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 9,50
Aantal inschrijvingen: 12

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
lessen in Goes, Goes-Zuid,
Middelburg, Vlissingen, Rilland
en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven