Activiteiten, wedstrijden, examens etc.

In het activiteitenoverzicht staan alle activiteiten die door JudoGoes worden georganiseerd. Tevens vind je hier alle externe wedstrijden, stages etc. waaraan JudoGoes leden kunnen deelnemen. Inschrijven en betalen doe je online door in het bericht op 'inschrijven' te klikken. 

Inschrijven voor wedstrijden buiten de club gebeurt bij JudoGoes altijd centraal via de clubsite. Op deze manier heeft de club controle over de inschrijvingen, kunnen we coaches regelen die de judoka's begeleiden en ontvangt de organisatie per club overzichtelijk één lijst met inschrijvingen. Vaak is het ook op een andere manier niet mogelijk. Door de online mogelijkheden zien we helaas steeds meer mensen zelf inschrijven.
Een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@judogoes.nl als de inschrijving gesloten is, is de enige juiste weg.

Langstraat judotoernooi

Datum 26 jan 2020
Locatie “de Werft”
Adres Huygenstraat 73, Kaatsheuvel
Website bekijken
Langstraat judotoernooi
Het recreatieve judotoernooi in Kaatsheuvel is alleen voor recreatieve judoka's. Prijswinnaars op DK en andere grotere toernooien mogen niet deelnemen.

Het is een opstap-toernooi. Voor veel deelnemers met witte en gele band hun 1e grote toernooi. Daarom vragen wij dan ook vriendelijk, doch zeer dringend, geen ervaren wedstrijdjudoka’s in te schrijven. 

Advies wedstrijdcommissie
Een toptoernooi voor onze starters in de leeftijd 2006-2014. Inschrijven dus!!
Als deelnemer worden toegelaten jongens en meisjes geboren in de jaren 2005 t/m 2013 (t/m groene band, 3e kyu). Als op de dag van het toernooi blijkt, dat de deelnemer 2e kyu (blauwe band) of hoger heeft, zal hij/zij worden uitgesloten van deelname.

Gezien het vriendelijke “beginnerskarakter” willen wij vragen alleen witte judopakken mee te brengen.

Alle deelnemers jaar dienen lid te zijn van de JBN; het paspoortnummer dient ingevuld te worden op het inschrijfformulier. Het paspoort zelf dient, volledig ingevuld en voorzien van een pasfoto en de sportpas van de JBN, ter inzage gegeven te worden.

Per 8 deelnemers wordt 1 begeleider in de zaal toegelaten, coachen is niet toegestaan. We hanteren de nieuwe regels: alleen tijdens maté mag de begeleider aanwijzingen geven.

De poules zullen zoveel mogelijk volgens bondsnormen worden ingedeeld. In uitzonderlijke situaties zal, in overleg met de begeleider en indien mogelijk, anders worden ingedeeld.

Per poule zal er een prijsuitreiking zijn, waarbij alle deelnemers een trofee uitgereikt krijgen.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 10,-
Aantal inschrijvingen: 13

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven