Activiteiten, wedstrijden, examens etc.

In het activiteitenoverzicht staan alle activiteiten die door JudoGoes worden georganiseerd. Tevens vind je hier alle externe wedstrijden, stages etc. waaraan JudoGoes leden kunnen deelnemen. Inschrijven en betalen doe je online door in het bericht op 'inschrijven' te klikken. 

Inschrijven voor wedstrijden buiten de club gebeurt bij JudoGoes altijd centraal via de clubsite. Op deze manier heeft de club controle over de inschrijvingen, kunnen we coaches regelen die de judoka's begeleiden en ontvangt de organisatie per club overzichtelijk één lijst met inschrijvingen. Vaak is het ook op een andere manier niet mogelijk. Door de online mogelijkheden zien we helaas steeds meer mensen zelf inschrijven.
Een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@judogoes.nl als de inschrijving gesloten is, is de enige juiste weg.

Randori Open Kampioenschappen Judo

Datum 25 nov 2018
Locatie Sporthal Cromstrijen
Adres Buttervliet 3, Numansdorp
Randori Open Kampioenschappen Judo

Beginnerstoernooi

De inschrijving staat open voor jongens/meisjes geboren in het jaar 2003 tot en met het jaar 2013. De verdeling van leeftijd -en gewichtsklassen doen wij op verantwoorde wijze naar leeftijd, gewicht en ervaring.

Poulesysteem, waarbij alle judoka’s minimaal 3 wedstrijden judoën. Het streven is de judoka’s zoveel mogelijk wedstrijdervaring op te laten doen. 

Voor alle judoka’s wordt per gewichtsklasse een 1ste 2de en 3de prijs uitgereikt, alle judoka’s worden voor hun deelname beloond.


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 9,50
Aantal inschrijvingen: 14

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
lessen in Goes, Goes-Zuid,
Middelburg, Vlissingen, Rilland
en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48577964 

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven