Activiteiten, wedstrijden, examens etc.

In het activiteitenoverzicht staan alle activiteiten die door JudoGoes worden georganiseerd. Tevens vind je hier alle externe wedstrijden, stages etc. waaraan JudoGoes leden kunnen deelnemen. Inschrijven en betalen doe je online door in het bericht op 'inschrijven' te klikken. 

Inschrijven voor wedstrijden buiten de club gebeurt bij JudoGoes altijd centraal via de clubsite. Op deze manier heeft de club controle over de inschrijvingen, kunnen we coaches regelen die de judoka's begeleiden en ontvangt de organisatie per club overzichtelijk één lijst met inschrijvingen. Vaak is het ook op een andere manier niet mogelijk. Door de online mogelijkheden zien we helaas steeds meer mensen zelf inschrijven.
Een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@judogoes.nl als de inschrijving gesloten is, is de enige juiste weg.

Regiotoernooi Rosmalen + Clinic

Datum 9 sep 2018
Locatie Sporthal De Hazelaar
Adres T.M. Kortenhorstlaan 6, 5244GD Rosmalen
Regiotoernooi Rosmalen + Clinic
Dit toernooi is voor alle judoka’s vanaf 5 jaar t/m 14 jaar en tot en met blauwe band met slippen. Een geschikt toernooi voor startende wedstrijdkinderen.
De Rosmalense judoclub en Van Buel Sports hebben dit jaar de handen ineen geslagen en organiseren samen het jaarlijkse regiotoernooi voor de beginnende wedstrijdjudoka’s.

Aansluitend aan de wedstrijden is er een clinic voor beginnende wedstrijdjudoka's. Als je hier ook aan wilt deelnemen moet je dit vermelden in de opmerkingen. Kosten €2,50. Ter plekke betalen aan de coach.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 6,50
Aantal inschrijvingen: 7

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
lessen in Goes, Goes-Zuid,
Middelburg, Vlissingen, Rilland
en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven