Activiteiten, wedstrijden, examens etc.

In het activiteitenoverzicht staan alle activiteiten die door JudoGoes worden georganiseerd. Tevens vind je hier alle externe wedstrijden, stages etc. waaraan JudoGoes leden kunnen deelnemen. Inschrijven en betalen doe je online door in het bericht op 'inschrijven' te klikken. 

Inschrijven voor wedstrijden buiten de club gebeurt bij JudoGoes altijd centraal via de clubsite. Op deze manier heeft de club controle over de inschrijvingen, kunnen we coaches regelen die de judoka's begeleiden en ontvangt de organisatie per club overzichtelijk één lijst met inschrijvingen. Vaak is het ook op een andere manier niet mogelijk. Door de online mogelijkheden zien we helaas steeds meer mensen zelf inschrijven.
Een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@judogoes.nl als de inschrijving gesloten is, is de enige juiste weg.

Toernooi Beek en Donk

Datum 24 nov 2019
Locatie sporthal "D'n Ekker"
Adres Muzenlaan 2a, 5741 NS Beek en Donk
Website bekijken

Net als voorgaande jaren organiseert BC Beek en Donk weer een nationaal toernooi.

Het toernooi wordt gehouden voor meisjes en jongens in de leeftijd 6 t/m 17 jaar, dames en heren 18 t/m 20 jaar, en heren 21 jaar en ouder. 

Het toernooi systeem bestaat uit: halve competitie met verliezersronde. 
Budoclub Beek en Donk is niet verantwoordelijk voor zoek geraakte en of in ongerede geraakte voorwerpen. 

Deelname aan dit toernooi is voor eigen risico, Budoclub Beek en Donk kan niet aansprakelijk gesteld worden voor opgelopen blessures. 

De hoofdjury zal in alle voorkomende gevallen een bindende beslissing nemen.

De judoka dient een geldig paspoort met betalingsbewijs van JBN te tonen. indien een judoka geen paspoort en/of geldig betalingsbewijs bij zich heeft en de begeleider/coach kan niet aantonen (door middel van bondslijst) dat deze judoka lid is van JBN wordt deze judoka van deelname uitgesloten.

De aanwezige weegschaal is bindend. De judoka's worden alleen overgeplaatst naar een andere gewichtsklasse indien deze klasse voor aanvang van het toernooi aanwezig is en gewerkt wordt met het computer syteem.

Weging sluit een half uur voor aanvang van de starttijd van de leeftijdsgroep. 
Judoka's die niet gewogen zijn, zijn van deelname uitgesloten. 

Begeleiders/coaches
Begeleiders hebben alleen toegang tot de zaal met coachkaart. Deze coach kaart is persoons gebonden. Bij het ophalen van de deelnemers kaarten krijgt u, nadat de namen zijn opgegeven van de begeleiders/coaches, de coachkaart(en) t/m 10 deelnemers wordt 2 begeleider/coach in de zaal toegelaten bij meer dan 10 deelnemers 3 begeleiders/coaches.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 10,50
Aantal inschrijvingen: 5

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven