Randori trainingen

Voor wedstrijdjudoka’s uit Zeeland, maar ook van buiten de provincie, organiseren we in de leeftijdsgroep -10, -12 jaar en de leeftijdsgroep -15, -18, -21 jaar, senioren maandelijks één of meerdere randori trainingen. Tijdens deze trainingen staat fysieke training en randori boven de techniektraining. 

Randori trainingen U10 en U12 jaar
Met de U10 en U12 selecties werken we aan een algemene verhoging van het wedstrijdniveau van onze jeugdjudoka’s. Hierdoor behouden deze judoka’s de aansluiting met leeftijdsgenoten in de rest van Nederland en België. Het deelnemen aan wedstrijden wordt door de verhoging van het niveau veel leuker omdat je je kunt meten met gelijken. Judoka’s van de selecties U10 en U12 zullen de Randori trainingen, die gekoppeld zijn aan de Puntenwedstrijden, moeten volgen. Direct na afloop van de wedstrijden gaan we onder leiding van één van de trainers door met de randori training.

Kijk bij 'Activiteiten' voor de data van de Puntenwedstrijden en aansluitende Randori trainingen.


Randori trainingen U15 jaar, U18 jaar, U21 jaar en senioren
Met de oudere judoka’s werken we naar de diverse DK’s, de meetmomenten U18 en U21 en andere belangrijke toernooien in het seizoen voor de U15, U18, U21 en senioren. Soms zal er aansluitend aan de training gelopen worden. We beslissen dit in de week voorafgaande aan de training.

De trainingen zijn afgestemd op de wedstrijdenkalender van JudoGoes. Dit kan betekenen dat het voor judoka’s van andere clubs soms minder goed past. Ondanks dat zijn jullie van harte uitgenodigd bij alle trainingen aanwezig te zijn.

Kijk bij 'Activiteiten' voor de geplande Randori trainingen. Ook op Facebook kun je de trainingen vinden.

 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven