JudoExtra in Goes

Onze JudoExtra les had tijdens de eerste les op zaterdag 5 november 2011 vijf deelnemers. Inmiddels is de groep aanzienlijk gegroeid, maar is er (na overleg) wellicht plaats voor nieuwe leerlingen.

JudoExtra is een aangepaste judoles bij JudoGoes voor kinderen die extra aandacht verdienen. In de les is extra begeleiding, zijn de groepen extra klein, krijgen leerlingen extra tijd om zich dingen eigen te maken, is er extra tijd voor overleg met ouders/verzorgers en doen we extra ons best deze kinderen te laten integreren binnen onze vereniging. De leeftijd van de groep is in de loop der jaren opgelopen tot 10-18 jaar.

JudoExtra is bedoeld voor kinderen uit het speciaal onderwijs die in eerste instantie niet passen binnen de reguliere judolessen. Ondanks de extra's zijn de lessen niet duurder dan onze reguliere trainingen.
 
Lees hieronder de informatie over JudoExtra. Onze JudoExtra flyer met informatie is hier te downloaden. Beoordeel ons op wijzermetjebeperking.nl
 
Mail naar Zoïe Moerman of Milan Theulen (de leraren van deze groep) voor extra informatie. 
 
Informatie over Special Heroes judolessen op scholen voor speciaal onderwijs staat op de site van SportZeeland. Ook JudoGoes is veel op scholen te vinden voor gastlessen.

Ook de JBN heeft een site met informatie.
 

Een succes verhaal

Aangepaste Judo wedstrijden

Dat judoka's met een beperking ook aan wedstrijden kunnen deelnemen bewijst Romy Galle al een aantal jaar. Zij beleeft met haar ouders veel plezier aan clinics en wedstrijden Aangepast Judo (vroeger genoemd G-judo). Romy doet alleen ne-waza (op de grond), maar er zijn ook veel judoka's met een beperking die volledige wedstrijden draaien. Door de indeling van judoka's op veel verschillende niveau's kan elke judoka zijn aangepaste wedstrijden draaien. Voor een overzicht van de indeling in klasse kijk hier.

We danken de ouders van Romy voor te beschikbaar stellen van het materiaal van een wedstrijd in Zwitserland in de meivakantie van 2016.

Romy Galle in Zwitserland (2016)

Promotiefilmpje Aangepast Judo JBN

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven