Grote Clubactie


Sinds 2012 doet JudoGoes mee aan de Grote Clubactie. Met groot enthousiasme verkopen onze leden loten om op deze manier te zorgen voor extra finaciële middelen. Hiermee kunnen we elk jaar opnieuw leuke activiteiten voor de leden organiseren. 

Belang Grote Clubactie


De Grote Clubactie is belangrijk voor JudoGoes en haar leden. JudoGoes heeft het geld van de GCA nodig om alle activiteiten betaalbaar te houden. Voor diverse activiteiten hebben we sponsoren die een deel van de kosten op zich nemen. Daar zijn wij heel erg blij mee. Voor andere activiteiten vragen wij een bijdrage aan de deelnemende leden. Al met al komt er geld binnen maar is dat niet altijd genoeg om kostendekkend te zijn.

Activiteiten die JudoGoes jaarlijks organiseert zijn onder andere: Randori trainingen, de Logus Puntenwedstrijden en aansluitend randori voor -12 judoka's (9x), Clubkampioenschappen, Oliebollentoernooi, Chipstoernooi, Strandjudo, Start of the Season Trainingsweek, Ouder-kind dag, Jeugdkamp, Sinterklaas, Stages voor wedstrijdjudoka's.

Manon en Mitchel Topverkopers

Hoe werken de Verkoopboekjes

Grote Clubactie 2017


Zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie 2017. Samen gaan we weer proberen zoveel mogelijk loten te verkopen.

De Grote Clubactie is belangrijk voor JudoGoes en haar leden. Met de opbrengst kan JudoGoes alle activiteiten betaalbaar houden. Maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) gaat naar onze clubkas. Het afgelopen jaar hebben we de clinic van Roy Meyer en het aansluitende zwemfeest bekostigd van de opbrengst van de Grote Clubactie 2016.

Ook dit jaar hebben we geen losse loten maar verkoopboekjes. Hierdoor hoeven jullie ook nu niet met geld over straat. Meedoen is niet moeilijk. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt. Begin bij je familie, vrienden en buren, en doe daarna ook je best om anderen enthousiast te maken.

Tips
  • Neem je verkoopboekje mee naar familie en vrienden tijdens verjaardagen en een feestje.
  • Maak voor 16 september alvast afspraken met bekenden, zodat ze de loten bij jou aanschaffen en niet bij een ander.
  • Ga langs bij een bedrijf en probeer een Superlot te verkopen.

Als je een lot verkoopt is het belangrijk dat het hele IBAN-nummer door de koper in het verkoopboekje wordt ingevuld. In het verkoopboekje zitten ook bedankbriefjes en deurzegels die je aan de koper geeft. Zodra de eenmalige afschrijving heeft plaatsgevonden staat op het afschrift van de koper zijn/haar lotnummer.

Heb je al je loten verkocht, lever het verkoopboekje dan in bij je trainer en vraag om een nieuw boekje. De verkoopboekjes moeten uiterlijk donderdag 2 november 2017 ingeleverd zijn.

SUPERLOT
Ook dit jaar kunnen er weer Superloten verkocht worden. Een superlot is een lot ter waarde van €150. Vorig jaar zijn er verschillende verkocht aan bedrijven in de regio. Kijk maar eens op de vriendenpagina van 2016.

Wat is voor jullie te verdienen?
Voor jullie, de lotenverkopers, zijn er ook leuke prijzen te winnen. De Grote Clubactie organiseert weer een verkoopwedstrijd voor de jeugdige lotenverkopers. Jullie kunnen je na het verkopen van de loten registreren op de website. De hoofdprijs is dit jaar een Playstation 4.

Als je 20 loten of meer verkoopt krijg je een gratis toegangskaart voor Bobbejaanland, Schiphol behind the scenes of Madame Tussauds (te gebruiken i.c.m. 1 betalende persoon) en 10 euro shoptegoed bij Sportboxx.com.

Van JudoGoes krijg je voor elk geïnt lot 50 cent. Dus verkoop jij 10 loten dan heb je 5 euro verdient. Hoe meer loten jij verkoopt des te hoger worden jouw verdensten. En natuurlijk profiteert de club daar ook van

Voor elk verkocht Superlot krijg jij een Hooded sweater of vest uit de Zeeuwse Clubshop.


LET OP!! ER MAG NIET EERDER GESTART WORDEN MET VERKOPEN DAN ZATERDAG 16 SEPTEMBER A.S.

Allemaal veel plezier en veel succes!

Updates 2017

De eerste mailing is op 4 september verstuurd.

Update 29 september
Voor vragen kun je terecht bij de GCA contactpersonen: Karina Strobos, Serge Laroes en Patrick Maat.

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
lessen in Goes, Goes-Zuid,
Middelburg, Vlissingen, Rilland
en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48577964 

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven