judo Zuid-West Nieuws

Juul Franssen geeft clinic Schooljudo.nl

www.judozuidwest.nl
Volgende week donderdag 28 juni komt wereldtopper Juul Franssen, als afsluiting van het Schooljudo.nl project, in Goes een judo-clinic verzorgen aan ruim 300 leerlingen uit het basisonderwijs. 

Alle kinderen die deelnemen aan de clinic hebben gedurende een periode van 4-6 weken op school judolessen gevolgd bij een entertrainer van Schooljudo.nl. In Goes werd deze trainer (Pim) geleverd door JudoGoes. In het Omnium in Goes wordt een enorme mat gelegd waarop de 150-175 kinderen tegelijk judoles krijgen van de beste Nederlandse judoka in de klasse tot 63kg.

Programma 28 juli:
10.00-10.45 uur - groep 1 - ongeveer 150 kinderen
11.30-12.15 uur - groep 2 - ongeveer 175 kinderen

Wat is schooljudo?
Schooljudo helpt docenten al 14 jaar bij het creëren van een veilige en fijne sfeer. Omdat wij geloven dat dit de basis vormt om iedere groep en ieder kind in zijn of haar kracht te zetten. Wij doen dit door de eeuwenoude filosofie van het judo, ontstaan als onderwijsmethodiek, de school in te brengen. Zowel op de judomat als in het klaslokaal. Daarmee leveren wij een significante bijdrage aan de fysieke en sociaal- emotionele ontwikkeling van een kind. Én aan de groepsdynamiek van een klas. Schooljudo: maakt kind en klas krachtig.

Wil jij ook schholjudo op jouw school, neem dan contact op via schooljudo.nl

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven