judo Zuid-West Nieuws

Sinterklaasfeest in Middelburg

door
www.judozuidwest.nl
Op zaterdag 1 december was het weer zover… Een bezoekje van Sinterklaas!

Hij had van tevoren al een filmpje gestuurd dat hij zou komen, en er waren een heleboel kinderen om de Sint te begroeten.

Meester Ramon had een hoop leuke spelletjes bedacht, allemaal Sinterklaas spelletjes. Vol enthousiasme werd er begonnen met een spelletje tikkertje, en daarna een spelletje met cadeautjes in en uit pakken.
En toen, waren daar ineens 6 zwarte Pieten… maar gelukkig hadden ze Sinterklaas ook meegenomen. Nadat we alle pepernoten van de mat hadden opgeraapt hebben we Sinterklaas onze judokunsten laten zien. Mika kon heel goed aan Piet uit leggen hoe dat zat met al die kleurtjes op de band. Piet had nog een hoop te leren; die dacht dat de twee streepjes op de band van meester Ramon betekent dat hij 2 trucjes kent..

Maar de Pieten waren wel sportief, ze deden heel fanatiek mee met de spelletjes… maar ze konden het niet winnen van de judoka. Toch waren er cadeautjes voor iedereen! Aan het einde van de spelletjes was er nog net genoeg tijd om met Sinterklaas en zijn pieten op de foto te kunnen, voor hij weer naar zijn volgende afspraak moest. Iedereen ging naar huis met 3 cadeautjes, en een schoen vol pepernoten! 

Sinterklaas, hartelijk bedankt voor uw komst, wij hebben een hele leuke middag gehad. Tot volgend jaar?

De foto's staan hier.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven