judo Zuid-West Nieuws

DK -18

www.judozuidwest.nl
Teruglopende aantallen wedstrijdjudoka’s is al een paar jaar aan de gang. Ook op het DK onder de 18 jaar was dit weer zichtbaar. In totaal net 80 judoka’s over 14 gewichtklassen en dat betekende soms maar een paar deelnemers per gewicht. JudoGoes is er trots op dat wij nog 7 deelnemers konden inschrijven dit jaar. Met 3 andere RTC deelnemers hadden Tessa en André maar liefst 10 judoka’s om te coachen.

Richard Bobeldijk werd tweede tot 50kg en plaatste zich samen met Lars van Sabben (4e) in dit gewicht naar het NK in Den Haag. In deze klasse werd trainingspartner Daniel Luteijn van Frans de Boevere 3e.

Tot 60kg verloor Immanuel Cairo zijn eerste partij maar herstelde dit via de herkansing. Met twee ippon overwinningen pakte hij het brons en mag ook naar het NK. In deze klasse werd de in Goes trainende Milan van Eetvelt van Frans de Boevere tweede. Henk Kaemmerer verloor twee partijen.
Bij de meisjes tot 52kg werd Francisca Buteijn derde. Twee goede overwinningen in de laatste twee partijen compenseerde een stroeve start. Ook zij gaat naar het NK op 29 februari.

Daan van Sabben en Anthonie Moggré konden geen wedstrijden winnen vandaag.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven