judo Zuid-West Nieuws

Ledenvergadering en BBQ

www.judozuidwest.nl
Zaterdag 15 juni jl. was de jaarlijkse Algemene ledenvergadering van JudoGoes in de Stadsboederij ‘Kom us Kieke’ in Goes. Zo’n 20 mensen waren afgekomen op deze bijeenkomst. Twee besluiten willen we hier graag vermelden. 
 
Door zijn drukke werkzaamheden bij Fitland heeft secretaris Marco Bobeldijk tussentijds afscheid genomen van het bestuur. Zijn plek in het bestuur wordt vanaf heden ingenomen door Ankie Vermeulen. 
De Algemene Ledenvergadering heeft ingestemd met een contributieverhoging van 1 euro per maand voor alle lidmaatschapsvormen. Het is de eerste contributieverhoging sinds de oprichting van JudoGoes 
 
Aansluitend aan de ALV was er natuurlijk ook weer de jaarlijkse barbecue waar bestuur, leden, trainers, judoka’s en ouders een gezellig samenzijn hadden.
 
Op deze bijeenkomst werd er ook stilgestaan bij het vertrek van juf Nikki van Meel. Nikki kan studie in Tilburg en lesgeven op vrijdag in Rilland niet meer combineren. Naast Nikki vertrekt ook Marco Bobeldijk als lesgever bij JudoGoes. Ook voor Marco is lesgeven op woensdag in Goes niet meer te combineren met zijn werk voor Fitland.
Voor beide lesgevers zijn de vervangers bekend gemaakt. In Rilland gaat Kenley Simons met Nina Rijn en Harm Simons aan de slag. De woensdag in Goes gaat ingevuld worden door Ramon Antvelink.
 
 
Katja Schikker kreeg tijdens de BBQ haar diploma dojo-assistent uitgereikt.
 
Naast de vertrekkende lesgevers werden ook alle vrijwilligers in het zonnetje gezet en was er zoals altijd extra aandacht voor onze Zuid-Nederlandse kampioenen en prijswinnaars op het NK Judo.
 
Alle foto’s staan hier

alle kampioenen van het district (ZN en ZH)
 
alle prijswinnaars op het NK Judo U15 en U18
 
alle coaches in het nieuw
 
Pim had een attentie voor zijn assistenten en vervangers
 
Chantal bracht taart mee voor Cor en André die altijd klaar staan voor coaching in buitenland


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven