judo Zuid-West Nieuws

Ontwikkelingen in Grote Clubactie

www.judozuidwest.nl
Deze week was er door de Herfsvakantie geen nieuwe tussenstand In de Grote Clubactie. Toch is er nieuws en dat willen/mogen we jullie niet onthouden.


Wij zien dat de strijd om de bekers op de diverse locaties nog niet gestreden is. 

In Rilland zijn er twee vrienden die vanaf het begin van de actie wekelijks ieder twee bundels loten meenemen en hun opbrengst inleveren. Wij kunnen alleen maar zeggen: "goed bezig jongens". We zijn wel benieuwd wie er uiteindelijk, al is het er maar met één lot verschil, gaat winnen. Ons maakt het niets uit. Wij gunnen het jullie allebei. Tenslotte wordt de vereniging beter van jullie strijd.

Ook kunnen wij met zekerheid zeggen dat de Top Clubbreed er volgende week heel anders uit gaat zien. Er zijn namelijk diverse leden die vijftig loten of meer hebben meegenomen voor en/of tijdens de vakantie. Van één lid weten we dat er een groot deel van deze loten is verkocht. Misschien hebben we volgende week wel een nieuwe nummer één.

Tot slot hebben wij  nog wel een paar punten:
De opbrengst van de verkochte loten zo spoedig mogelijk inleveren bij je trainer
Loten die niet meer verkocht worden ook inleveren. Dit heeft uiteraard niet de voorkeur, verkopen is altijd beter.

Kortom het wordt een spannende week voor de Grote Club Actie. Ook al is de actie nog niet ten einde, we zijn nu al blij met het behaalde resultaat. Alle verkopers bedankt, maar hou nog even vol.

Harm en Kenley Simons
commissie Grote Clubactie

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven