judo Zuid-West Nieuws

Manon Dekker verkoopt meeste Grote Clubactie loten

www.judozuidwest.nl
Manon Dekker is dit jaar met maar liefst 260 loten de beste Grote Clubactie lotenverkoper geworden. Samen met de andere lotenverkopers heeft zij een prachtig resultaat geboekt. In totaal zijn er 1920 loten verkocht en is er na aftrek van de kosten en overgebleven loten een bedrag van €5.250,00 opgehaald.

Of je nu één of een paar honderd loten hebt verkocht namens JudoGoes, heel erg bedankt! Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een beroep op jullie doen om opnieuw zo'n mooi resultaat te behalen. Wij zijn ontzettend trots op jullie!
 
Afgelopen weken hebben al 111 leden een bidon mogen uitzoeken omdat zij 10 loten of meer verkocht hebben. De pretparkkaartjes voor de verkopers die 20 loten of meer verkocht hebben komen zo snel mogelijk jullie kant op.
 
De topverkopers van 2015 zijn:
  1. Manon Dekker - zij wint een Adidas Judopak
  2. Jaimy Strobos - zij wint een Adidas Judotas
  3. Milan Krekelberg - hij wint een Adidas Judoband met zijn voornaam in het Japans 
Jullie mogen contact opnemen met de webshop van JudoGoes voor jullie prijs. Op het Oliebollentoernooi is Christa ook aanwezig.
 

Op de foto's twee (Ingrid en Angelique) van de drie dames met de GCA cheque. JudoGoes was de best verkopende club in de regio Goes. Ingrid, Angelique en Karina bedankt voor de begeleiding van de actie.
De €6000 is de opbrengst van alle aangeschafte loten zonder aftrek van kosten en (net) niet verkochte loten. 

Donderdag 10 december jl. was de trekking van de Grote Clubactie. Helaas is er op de door JudoGoes verkochte loten geen grote prijs gevallen. Wel 25 maandabonnementen op Videoland en twee 100%NL Magazines. Check je nummer via de site van de GCA






 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven