judo Zuid-West Nieuws

DONEER je oude judopak

www.judozuidwest.nl
Tot aan de Clubkampioenschappen kun je oude judopakkenvoor het goede doel inleveren op de les/training

Deze zomer kijkt de hele wereld naar de mooie sportmomenten tijdens de Olympische Spelen. Maar wat er tien straten verderop gebeurt beseffen maar weinig mensen. Kinderen groeien op in een onveilige en kansarme omgeving. Drugskartels zijn daar de baas. In aanloop naar de Olympische Spelen zijn er veel spanningen in de favela’s waar kinderen dagelijks onder leiden.

Met de kracht van sport, spel en educatie wil de FavelaGames
kinderen die in armoede opgroeien een veilige plek bieden. Eén van hun grote doelen is het realiseren van een sporthal in de favela ‘Antares’.
Om dit prachtige doel te kunnen realiseren zijn zij op zoek naar donateurs. Niet alleen donateurs die bijdragen in de vorm van geld, maar ook mensen die materialen (zoals judopakken) schenken. Judopakken waar Nederlandse kinderen zijn uitgegroeid kunnen in Brazilië een prima tweede leven krijgen. 



Heb je een judopak dat weg kan lever deze dan in tijdens de judoles of tijdens de Clubkampioenschappen. JudoGoes zorgt ervoor dat alle pakken bij de organisatie terecht komen. Inleveren kan tot en met 16 april.

Met ieder pak maakt u al minimaal één kind gelukkig. Samen hopen wij het leven van de kinderen in de favela’s te verbeteren.

Lees meer over de organisatie
op de site 
op Facebook
op Twitter
op Instagram

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven