JudoGoes Nieuws

Judoka's op meikamp in Goirle

07 mei 2016
www.judogoes.nl
In de meivakantie zijn Kenley Simons, Nikki Bruins en Joep en Lieke Smulders op het Meikamp van Judo Academy Netherlands in Goirle geweest. Hieronder lees je hun belevenissen.

Verslagje van Nikki Bruins

Yesss…….eindelijk was het zo ver. Ik had er al weken naar uitgekeken maar nu ga ik echt op kamp bij de Judo Academy in Goirle. Gelukkig was het niet heel ver rijden. Ik vond het toch wel spannend maar bij binnenkomst waren Joep, Lieke en trainer Kenley er al en daar werd ik blij van.

We hadden twee judo-trainingen per dag maar we begonnen 's morgens om 07.00 uur met buiten hardlopen daarna deden we Taichi. Dit was na het hardlopen fijn om te ontspannen. Voor de judo training hadden we eerst een heerlijk ontbijt. Ik heb tijdens de judo-trainingen goed mijn best gedaan en veel geleerd van Grim Vuijsters en Elisabeth Willeboordse. Ik heb gewerkt aan mijn heup- en schouderworp om deze te verbeteren.

Tijdens het kamp heb ik veel lol gemaakt samen met Joep en Lieke maar ik heb ook nieuwe judo-vrienden leren kennen. Sommige kwamen van heel ver en hadden wel 4-5 uur moeten rijden om in Goirle te komen. Er waren daar mooie slaapkamers met stapelbedden en ik sliep o.a. samen met Lieke op een meidenkamer. Voor het slapengaan kletsen we samen over van alles. Tussendoor deden we ook nog sport en spel. Met de trefbal-competitie ben ik samen met mijn team (team de judo kanjers) eerste geworden. 's Avonds hadden we een judo-quiz met quizmaster Rick.  

Bij de laatste training mochten ouders komen kijken, het ging niet heel snel meer want ik was ontzettend moe en had spierpijn. Ondanks dat het drie dagen hard werken was wil ik graag weer een keer naar het judokamp in Goirle. Maar nu eerst het kamp van JudoGoes!


Verslagje van Kenley Simons

Het MEIKAMP in de Judo Academy Netherlands stond weer op het programma net als met het KERSTKAMP ben ik (Kenley) samen met 3 JudoGoes judoka’s (Nikki Bruins & Joep en Lieke Smulders) afgereisd naar Goirle. 
Deze kampen staan in teken van hard trainen en plezier. Oud topjudoka Grim Vuijsters heeft de algehele leiding samen met een tof team van begeleiders worden deze kampen verzorgd. 

Dit jaar als speciale gast was Elisabeth Willeboordse aanwezig die toch ook een Zeeuwse achtergrond heeft. Met leuke training hebben onze judoka’s hiervan ook weer veel geleerd. 
Ook werd er dit kamp weer een competities gehouden dit keer een TREFBAL competitie en een TOUWTREK competitie.  En natuurlijk de QUIZ waar je alle vragen die maar wilde stellen aan meneer Grim en juf Elisabeth mocht stellen. 

Tijdens het KERSTKAMP hadden we 1 JudoGoes'er nu met MEIKAMP waren het er al 3. Ik ben er met ZOMERKAMP 8 t/m 12 augustus weer bij als begeleider dus laten we hopen dat we met nog een grotere groep hierheen kunnen! 

Ik heb super genoten en kwam dan ook moe terug naar het Zeeuwse na een geweldig kamp en gezellige afsluiting met de leiding! Bij deze wil ik Judo Academy Netherlands bedanken voor hun gast vrijheid en de goede zorgen voor onze JudoGoes judoka’s.


 

Update mbt Corona

01 mei 2020
Hoewel we heel blij zijn dat de regering heeft besloten dat we weer buiten mogen sporten en dat de jeugd tot 12 jaar weer naar school… Meer >
 
Vanmiddag bereikte ons het laatste advies van de Judobond Nederland, hoe om te gaan met het Corona-virus: " Update: Judo Bond… Meer >
 
www.judogoes.nl

DK -18

16 februari 2020
Teruglopende aantallen wedstrijdjudoka’s is al een paar jaar aan de gang. Ook op het DK onder de 18 jaar was dit weer zichtbaar. In… Meer >
 
www.judogoes.nl

Kruikentoernooi in Tilburg

02 februari 2020
Vandaag helaas maar 5 judoka's van JudoGoes op de mat. Dit toernooi is zo geschikt voor beginnende wedstrijdjudoka's, dat het… Meer >
 
 
17-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven