JudoGoes Nieuws

Jubileum Judokamp groot succes

20 juni 2016
www.judogoes.nl
Eindelijk was het moment daar! 10 jaar JudoGoes, met een groot kamp en een groot feest! Met ruim 120 kinderen een enorm evenement in het Omnium in Goes.


Zaterdagochtend kwamen de eerste mensen al vroeg binnen druppelen terwijl achter de schermen nog hard gewerkt werd aan de spelletjes. Om half tien werd het kamp geopend door Juf Jessica, waarna we afscheid hebben genomen van alle papa’s en mama’s. Tijd voor spelletjes!

De grote groep werd gesplitst. De allerjongsten gingen met meester Ramon en meester Pim spelletjes doen in de dojo, de groteren begonnen met een enorme Apenkooi waar ze allerlei tikvarianten hebben gespeeld. De oudsten begonnen met de ‘spierballenstrijd’. Een vijftal spellen waar je spierballen op de proef gesteld worden met een enorme stormbaan, bungeerun, touwtrekken, spijkerbroekhangen en een gladiatorenspel. Bij de laatste moest je de ander van de mat duwen. Na de pauze hebben we de groepen gewisseld, waardoor iedereen alle spellen kon doen. In plaats van stoeispelen in de dojo hebben de ouderen de judoversie van de kolonisten van Catan gespeeld. Waar je hout, steen, matten, judopakken en judotechnieken moest ruilen om judoka, sensei en dojo te kunnen maken. Die drie in de juiste combinatie zijn een kampioen waard!
Zo was de zaterdag alweer bijna voorbij! Maar niet voordat we met zijn allen lekker frietjes hebben gegeten. Als klap op de vuurpijl hadden we ’s avonds het zwembad helemaal voor onszelf. Heel gaaf met al onze judovriendjes in het zwembad! Ook de begeleiders waren weer even kind!
Inmiddels was in het horecagedeelte al een begin gemaakt aan het reüniefeest. Vanwege het 10-jarig bestaan is een reunie georganiseerd en zijn de oud-leden van de vereniging uitgenodigd voor een hapje, drankje en een dansje. Er was een echte DJ die heel de avond leuke plaatjes draaide. Er werd volop gedanst en genoten.
Bij de jeugd begon de slaap het nu toch echt te winnen… Tijd om te gaan slapen! Toch wel spannend met zijn allen in zo’n grote sporthal. Je hoort namelijk alles van iedereen… gesnurk, geklets en ritselende slaapzakken! Maar uiteindelijk heeft toch iedereen een paar uur kunnen slapen.

Om 6 uur werden de eersten alweer langzaam wakker…, maar pas tegen half 8 was iedereen ‘wakker’. Er werden al fanatiek tassen ingepakt! Na een heerlijk ontbijtje werd begonnen met de grote JudoGoes 10kamp. Tien spelletjes die in groepjes gedaan moesten worden voor gave prijzen!
Er was een hindernisbaan, een spinnenweb; een spel met de letters 10 JAAR JUDOGOES waarvan andere woorden gemaakt moesten worden; een spel waarbij je op een mat allerlei gekke opdrachten moest doen; ezeltje prik met slippen, logo’s en rugemblemen; er moest gesjoeld worden met prijzen; er waren fotopuzzels die in elkaar gepuzzeld moesten worden; een tekenwedstrijd; een tijdlijnspel met 18 momenten uit de geschiedenis die in juiste volgorde gehangen moest worden; en er was een tas inpakestafette. Waar ze voor hun eigen tas ’s ochtends bijna een uur nodig hadden, was het nu in 6 minuten gebeurt.

En toen was het moment daar, de eerste ouders kwamen aan. Tijd voor de prijsuitreiking! En zo ging iedereen tevreden, met een mooie prijs, naar huis!

Jongens en meisjes, medewerkers, bedankt voor een fantastisch weekend! We hebben van jullie genoten! Tot volgend jaar!

Kijk voor meer foto's en filmpjes op onze facebook pagina

 

 

Update mbt Corona

01 mei 2020
Hoewel we heel blij zijn dat de regering heeft besloten dat we weer buiten mogen sporten en dat de jeugd tot 12 jaar weer naar school… Meer >
 
Vanmiddag bereikte ons het laatste advies van de Judobond Nederland, hoe om te gaan met het Corona-virus: " Update: Judo Bond… Meer >
 
www.judogoes.nl

DK -18

16 februari 2020
Teruglopende aantallen wedstrijdjudoka’s is al een paar jaar aan de gang. Ook op het DK onder de 18 jaar was dit weer zichtbaar. In… Meer >
 
www.judogoes.nl

Kruikentoernooi in Tilburg

02 februari 2020
Vandaag helaas maar 5 judoka's van JudoGoes op de mat. Dit toernooi is zo geschikt voor beginnende wedstrijdjudoka's, dat het… Meer >
 
 
17-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven