judo Zuid-West Nieuws

Sinterklaas bij JudoGoes

door
www.judozuidwest.nl
Vanmiddag in Middelburg was het dan eindelijk zo ver. Het grote bezoek van Sinterklaas. Ruim 30 judoka's stonden op de mat te trappelen van ongeduld om hem te verwelkomen. 

Alle judoka's hadden een schoen gezet naast de mat. Iedereen kreeg een zakje pepernoten. Nog niet zo heel veel, want de rest kon verdiend worden met de pepernotenrace.
Meester Ramon had allemaal leuke sinterklaas spelletjes bedacht! Tijdens het derde spelletje werd er ineens hard op de deur gebonsd. "Daar wordt aan de deur geklopt hard geklopt, zacht geklopt. Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn."
 
En jawel, daar was hij..., Sinterklaas met wel 4 pieten. Handen vol met pepernoten gingen er over de mat, maar die werden net zo snel weer opgeraapt door de judoka's. Alles ging in de JUDOGOES pepernotenzakjes! Sinterklaas ging lekker zitten om eens goed kennis te maken met onze judoka's. Elin Nagtegaal mocht aan Sinterklaas laten zien hoe goed ze al kon judoën en deed dit door papa om te hakken en in de leunstoel te pakken. Ook Delano, Sayen, Milou en Rozemarijn mochten hun kunsten laten zien aan de Sint. Natuurlijk was de Sint benieuwd of de Pieten ook zo goed konden judoen. En hoewel ze eerst een beetje verlegen waren, lieten 2 pieten toch een mooie heupworp zien. 
 
Het was weer tijd voor een spelletje. Het favoriete spelletje van de pieten op de terugvaart naar Spanje: chocoladelettertrappen. Je moest proberen de ander op de chocoladeletter te laten stappen. Van judobanden had iedereen de eerste letter van zijn naam gelegd. Daarna nog een spelletje op je buik, op je rug, wat de pieten ook erg goed deden! 
 
Inmiddels was het voor de sint alweer bijna tijd om te gaan... Er wachten nog andere kinderen op zijn bezoek. Maar eerst had hij voor elk kind nog een cadeau en tijd voor een foto! Tot slot een groepsfoto met heel veel blije gezichten! Nog even zingen... en graag tot volgend jaar Sinterklaas!
 
Dag Sinterklaasje, dahag, dahag dahag Zwarte Piet!

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven