judo Zuid-West Nieuws

Vijf prijzen in Made

www.judozuidwest.nl
Op het Amerhaltoernooi in Made werden Kira Visschers, Nadia Cairo en Tristan Cairo kampioen. Kylian Minnaar won zilver en Daan van Sabben brons.

Kira Visschers werd overtuigend kampioen. Ze won 2 partijen met ippon en haar laatste wedstrijd met waza ari tegen een meisje waar ze anders nooit van won.

Nadia Cairo werd na een eerste moeizame wedstrijd, die ze won met een strafje, kampioen. Goed gevarieerd judo met mooie worpen zorgde voor de gouden medaille.  

Tristan Cairo werd na vijf wedstrijden eerste in zijn gewicht. Driemaal ippon en eenmaal waza ari in de voorrondes en een mooie waza ari voor ko uchi gari in de finale zorgden voor het goud.

Kylian Minnaar won zilver na drie prima wedstrijden. In de finale was zijn tegenstander dit keer iets sterker.

Daan van Sabben won brons met een prachtige linkse schouderworp in de kleine finale. Hij was vandaag ook de meester van de Golden Score.

Lars van Sabben was na vijf wedstrijden strijden klaar. Het was helaas net niet genoeg voor een medaille. Vijfde.

Henk Kaemmerer streed voor wat hij waard was. Het was ippon voor of ippon tegen. Na vier prima wedstrijden was hij vandaag klaar.

Immanuel Cairo won vandaag één partij en verloor er twee. 

Noah Visschers, Joep Smulder, Cathy Kaemmerer, Francisca Buteijn en Manon Dekker verloren dit keer twee partijen en waren daardoor snel uitgeschakeld. Natuurlijk konden we over de inzet niet klagen. Dat is altijd 100% bij onze judoka's.

Lieke en Richard hadden zich met blessures afgemeld.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven