judo Zuid-West Nieuws

Rozemarijn, Maud en Nadia winnen een roze judopak

door
www.judozuidwest.nl
Het was weer een hele leuke roze judodag in Rotterdam. 500 meiden op de mat, waaronder een stuk of 20 van JudoGoes.

Elke groep begon met een gave opkomst van alle clubs en werden stuk voor stuk voorgesteld aan het publiek. Daarna was het tijd voor clinics van een groep topjudoka's met onder andere Deborah Gravenstijn (natuurlijk) en Sanne Verhagen.

Na de clinics was het tijd voor het toernooi. De strijd om de felbegeerde roze judopakken. Er werd gestreden in poules van minimaal 8, opgedeeld in 2 kleine poules, waarbij de nummer 1 van elke poule later nog een kruisfinale moest judoën. 

Milou Bokelaar, Isa de Waart, Nadia Cairo, Rozemarijn van Goudswaard, Samen van Geffen en Tatum de Vos wisten het te schoppen tot deze kruisfinales. Rozemarijn en Nadia gingen uiteindelijk met de winst en een roze judopak naar huis. Op een aparte mat werd voor A-judoka's een eigen toernooi gedraaid. Maud Verburg deed hier aan mee, en wist met veel inzet en plezier ook winnares te worden!

Fenna Bokelaar, Guusje Blokpoel, Mia Vos, Noelle Goense, Djenna Kooijman, Elisa Swart, Noa Niemantsverdriet, Lonneke Blokpoel, Emy Maat, Kira Visschers, Abbigail Dijkman en Danitshia Strobos hebben geknokt voor wat ze waard waren. Voor sommigen het eerste (grote) toernooi buiten de club. Meiden, jullie hebben allemaal supergoed je best gedaan, lekker verder oefenen en dan komt dat roze pak misschien volgend jaar wel!

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven