judo Zuid-West Nieuws

Vijf medailles in Rijen

www.judozuidwest.nl
Op het Sprokkeltoernooi in Rijen behaalde onze 8 deelnemers 5 medailles.

EERSTE
Eerste plaatsen waren er bij dit toernooi in de nieuwe sporthal voor Tristan en Nadia Cairo. Tristan kwam met 4 ippon overwinningen met verschillende worpen en houdgrepen als beste naar voren. Hetzelfde deed zijn zus Nadia met 3 winstpartijen. Overtuigend winnaar in haar klasse.

TWEEDE
Twee sterke tweede plaatsen waren er voor Kylian Minnaar en Kira Visschers. Kylian was de eerste ronde vrij en won daarna 2 keer met ippon. De finale ging helaas verloren tegen Mike Egers.
Kira was haar eerste parijen nog niet helemaal wakker maar herstelde zich met sterk judo in haar laatste 2 winstpartijen en werd daardoor 2e in haar gewicht.

DERDE
Een derde plaats voor Isa de Waart. Isa was een beetje te licht voor deze poule. Isa verloor haar eerste wedstrijd, won haar tweede met ippon en verloor de derde wedstrijd en werd daardoor toch nog fraai 3e bij die grote meiden.
 
Overige deelnemers
Jurian Mol had het zwaar in dit sterk bezette gewicht. Twee keer verloren maar wel puntjes om mee aan de slag te gaan tijdens de training.
Nikki Bruins begon sterk met een ippon overwinning maar kon het daarna tegen bruine banden niet bolwerken. Goed gedaan als 2e jaars tot 15 jaar.
Noah Visschers verloor twee keer onverwachts en kon alleen maar aan slapen denken. 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven