judo Zuid-West Nieuws

Langstraat toernooi in Kaatsheuvel

door
Zondag deed een leuke groep judoka's mee aan het langstraat toernooi in Kaatsheuvel. Dit toernooi is zeer geschikt voor beginnende wedstrijdjudoka, en het is dan ook erg leuk om te zien dat dit voor sommigen het eerste toernooi is buiten JudoGoes.

Rens Peijnenburg mocht als eerste de mat op. Hij vond het wat spannend, maar na de gezamenlijke warming up kreeg Rens al wat meer praatjes. Hij wist al precies welke truc hij ging doen, en die heeft hij ook veel gedaan in zijn vier wedstrijdjes. Hij won en 2 en hij verloor er 2, dus een mooie vierde plaats voor Rens. 

Thijmen de Kok mocht als tweede de mat op. Hij liet zich in zijn eerste wedstrijd letterlijk omver lopen door zijn tegenstander, maar weet daarna keurig te winnen door eerst de pakking te controleren en vervolgens met goed doorvechten het winnende punt te scoren. Daarna was de tank helaas leeg, maar toch een mooie derde plaats voor Thijmen.

Wout Peijnenburg had zijn nagels al op zitten eten toen zijn broer op de mat stond, nu mocht hij zelf aan de bak. Ook hij moet er even inkomen. Verliest zijn eerste 2 wedstrijden, wint de derde met een houdgreep. De vierde wedstrijd gaat helaas weer verloren, dus ook voor Wout een vierde plek.

Levi v/d Merwe liet met vlagen heel goed judo zien, maar liet zich ook een keer verrassen. 2 mooie winstpartijen leven Levi een tweede plaats op!

Scott Hensen was weer goed op dreef. Hij wint alle 4 zijn wedstrijden overtuigend. Aan sommige technieken gaan we nog wat sleutelen, maar met inzet en spierballen zit het wel goed Scott! Gefeliciteerd met je eerste plaats!

Voor Hidde Lagendijk was het vandaag ook de eerste wedstrijd buiten de club. Hij heeft lekker staan knokken en beloonde zichzelf met een vierde plaats!

Kylian Minaar en Tommy v/d Hansz zaten bij elkaar in een poule. Kylian wist overtuigend al zijn wedstrijden te winnen en werd dus eerste. Tommy had het wat zwaarder, maar wist toch ook netjes twee partijen te winnen!

Danitshia Strobos wist 2 wedstrijden te winnen en werd knap tweede.

Eliza Swart had een enorme poule, met wel 7 meiden en kon dus lekker aan de bak. Ze wist 4 wedstrijden te winnen, wat haar een vierde plaats op leverde.

Rowen Henssen was vandaag net als zijn broer de beste in zijn poule. Met goed judo veroverde hij de eerste plaats!

Foto's zijn hier terug te vinden!

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven