judo Zuid-West Nieuws

Uitslagen OWB in Wouw

www.judozuidwest.nl
De uitslagen van het OWB volgen hieronder

Denise de Korte U18 -63 DERDE en 100 danpunten
Francisca Buteijn U12 -36 TWEEDE
Daan van Sabben U12 DERDE
Anthonie Moggré U12 DERDE
Pascalle van Gurp U15 +63kg DERDE

Nina Rijn -70 kg, -18jr
Nina won haar 1e partij doordat haar tegenstandster 1 shido meer had dan Nina. In de 2e wedstrijd tegen Sanne Daniels werdt Nina gediskwalificeerd‪. Nina is bezig met haar dangraadpunten en kon daarvoor gelukkig nog wel de mat op. Ze haalde nog 10 punten voor haar 1e dan.

Pascalle van Gurp +57 -15 jr
De eerste wedstrijd verloor Pascalle met ippon. De tweede wedstrijd ging gelijk op. Jammer genoeg kreeg Pascalle een shido omdat ze te passief was en verloor de wedstrijd
De 3e en laatste wedstrijd won ze gelukkig met ippon en was ze 3 e!

Silver van 't Westeinde -34 -10jr
Silver heeft sinds hij meedoet aan wedstrijden nog niet vaak verloren. Vandaag had hij sterke tegenstanders en kon hij geen wedstrijd winnen, dus merkte hij dat verliezen moeilijk is en pijn doet. Blijven trainen en op naar je volgende toernooi!

Bart Sieljens -24 -10 jr
Bart zat in een zware poule met sterke tegenstanders. Maar Bart knokte prima en liet zien dat hij ook een sterke tegenstander is, 2x gewonnen en 3x verloren. De laatste om de 3 e plek tegen Luca Verheye ging lang gelijk op, ff een momentje niet opletten zorgde ervoor dat hij in een houdgreep kwam. Jammer maar prima geknokt!

Kevin Schikker -34 -12jr
Kevin wist vandaag geen wedstrijd te winnen, jammer genoeg kon hij na 2 verliespartijen weer richting Borssele rijden.

Daan van Sabben -27 -12 jr
Daan was prima aan het judoën in deze sterke poule. En won 3 wedstrijden en verloor er 1. Omdat 2 tegenstanders precies zoveel wedstrijden wonnen moest er gekeken worden naar wedstrijdpunten en dat was voor Daan het minst gunstig. Hij bleek 3e en dat is natuurlijk een prima prestatie! Gefeliciteerd!

Ryan Schaier en Bodi Kamps -46 -15
Ryan en Bodi wonnen in deze grote poule allebei hun eerste wedstrijd met ippon. Daarna verloren ze er allebei 2, waardoor ze uitgeschakeld waren. Wel een mooie sankaku-houdgreep gezien van Bodi en een mooie overname van Ryan! Goed geknokt mannen!

Milan Theulen -15jr -50kg
Milan verloor zijn eerste wedstrijd van Joey Saarloos (de Korte) met een waza-ari voor ippon-seoi-nage en later werd Milan in een houdgreep genomen. Ook zijn tweede wedstrijd tegen Jeffrey van Westerhoven (Kenajmu) werd verloren op ippon voor een houdgreep

Franklin Boorsma -18jr -60kg
De eerste wedstrijd tegen Kaya Galle (Made) werd gewonnen met een yuko. Helaas ging de tweede wedstrijd tegen Kevin Snijders (Yushi) verloren met een ippon voor ippon-seoi-nage. In de derde wedstrijd  tegen  Youri van de Hee (de Korte) moest Franklin afkloppen voor een armklem.
Franklin heeft ook nog extra wedstrijden gedraaid om danpunten te behalen. Daar nam hij 32 punten mee naar huis voor achtereenvolgens ippon, winst op beslissing, ippon, ippon, winst door shido tegenstander.

Lars van Sabben 2003/2004 – 30kg
Immanuel Cuio was in de eerste wedstrijd met een yuko voor een houdgreep te sterk.  De tweede wedstrijd tegen Yordi Blok (Geelhoed) werd met een yuko voor koshi-guruma. Tim Geurts (Hei Sei Do) won met een yuko voor een heupworp in de derde wedstrijd.

Francisca Buteijn 2003/2004 -36kg
Francisca verloor helaas haar eerste wedstrijd, omdat ze tegen Laura Daniels (Hei Sei Do) in een houdgreep terecht kwam. De volgende wedstrijd tegen Serena den Otter (Made) werd met ippon gewonnen voor een o-uchi-gari. De derde wedstrijd tegen Joelle Middelburg (Made) werd gewonnen met een yuko voor een houdgreep.
Een verdiende 2e plaats voor Francisca.

Diesel van ’t Westeinde 2003/2004 -34kg
De eerste wedstrijd van Diesel tegen Merijn Gommeren (Kroeven) ging helaas verloren, doordat hij in een houdgreepkwam. Ook zijn tweede wedstrijd ging verloren, ditmaal met een heupworp. Dit was tegen clubgenoot Anthony Moggré.

Anthony Moggré 2003/2004 -34kg
Anthony verloor zijn eerste wedstrijd met een yuko van Jasper Springintveld. De wedstrijd tegen clubgenoot Diesel van ’t Westeinde werd gewonnen met een ippon voor een heupworp.  De volgende wedstrijd tegen Dani Wiggelinkhuysen (Slingerland) ging gelijk op, maar doordat Dani een straf kreeg voor passief judo won Anthony deze wedstrijd. De strijd om het brons tegen opnieuw Jasper Springintveld werd binnen 10 seconden gewonnen met een ippon voor voetveeg. Een verdiende 3e plaats voor Anthony.

Denise de Korte 1997/1999 -63kg
Denise won haar eerste wedstrijd van Tessa van Dooren (Jan de Rooy) met een waza-ari voor een schouderworp en later nog een waza-ari voor het doorsturen van Tessa. De wedstrijd tegen Cecillia van Lemmeren (Kenamju) ging met ippon (2x waza-ari) verloren voor een ippon-seoi-nage en een ko-uchi-maki-komi. Darian van Wijk (Jan de Rooy) werd met ippon verslagen voor een  sankaku-houdgreep. De wedstrijd om het brons werd opnieuw gewonnen van Tessa van Dooren, ditmaal met een ippon voor ippon-seoi-nage. Een mooie 3e plaats voor Denise.

Denise is bezig om haar danpunten te halen en mocht zodoende nog extra wedstrijden draaien. Opnieuw tegen Tessa van Dooren werd dit een ippon en hiermee heeft ze haar 100 danpunten behaald. Nu trainen voor het zwarte band examen.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven