judo Zuid-West Nieuws

Zoie en Jarno in de prijzen in Zuidland

www.judozuidwest.nl
Jarno Bouwmeester en Zoïe Moerman wonnen zaterdag in Zuidland beide een prijs in een nieuwe gewichtsklasse.

Jarno Bouwmeester -18 jaar tot 50kg
Jarno deed mee in deze klasse in voorbereiding op het NK-teams op 12 december. De Engelse judoka Chris Button ging onderuit door een prachtige armworp van Jarno. Tegen de Haagse Tarantino kwam Jarno op 2 shido's voorsprong maar verloor vlak voor tijd door een verrassende voetveeg. Via de herkansing moest Jarno weer proberen terug te komen in de finale. Door ippon winstpartijen tegen van Staveren en Hippe moest Jarno weer tegen Tarantino. Nu verloor Jarno met ippon door een armklem. Hij werd hierdoor derde en behaalde 30 punten voor zijn zwarte band.

Zoïe Moerman -18 jaar tot 57kg
Ook Zoïe deed mee in een andere gewichtsklasse i.v.m. het NK teams. De Engelse Emma Philips werd met 2 waza ari's verslagen. Rianne Ree won in de golden score met een klem van Zoïe. In de herkansing won Zoïe met ippons van LaCombé met een houdgreep en den Dekker door overname. Omdat van Helden geblesseerd raakte, kon Zoïe door naar de finale. Weer was Ree te sterk, nu met 1 shido. Een tweede plaats en 40 punten voor haar zwarte band.

Kevin Goudswaard -18 jaar tot 66kg
Kevin kwam in tegen Job Visser snel op een waza ari voorsprong en scoorde nog een yuko. Helaas ging de wedstrijd nog verloren door 2 waza ari's van Job. Ook tegen Bart Middelkoop verloor Kevin. Geen punten deze keer voor zijn zwarte band.




 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven