judo Zuid-West Nieuws

Daan en Lukas winnen in Middelbeers

www.judozuidwest.nl
Vandaag was het weer tijd voor het jaarlijkse judotoernooi van judovereniging Sankawa in Middelbeers. Een leuk toernooi waar iedereen ingedeeld wordt in poultjes van 4-5 of 6 deelnemers.

Er is voor iedereen een medaille. Al met al de moeite waard om naar toe te rijden.

Nikki Bruins (-12 jr -36 kg) was als eerste aan de beurt. Haar eerste partij was gelijk tegen de sterkste tegenstander. Jammer genoeg kwam Nikki in een houdgreep terecht en kon ze niet meer ontsnappen. Haar 2e en 3e partij won ze wel, en daarmee was ze dus 2e van haar poule en kreeg ze een mooie zilveren medaille. Gefeliciteerd!

Daarna was het de beurt aan Ide Barten en Noah Visschers die samen in een poule (-10 jaar -24kg) zaten. Samen met nog 4 jongens mochten ze 5 keer judoën. Ide wist er 1 te winnen en Noah won er 3. Met als eindresultaat dus een 5e plaats voor Ide en Noah werd 3e. Goed gedaan!

Milan Evegaars (-10 jaar -34 kg) mocht ook aan de bak in een poule van 6. Hij won 2x en verloor er 3 en stond dus net naast het podium met een 4e plaats.

Daan Fijnaut (-10 jaar -30 kg) zat in een poule van 5 en won al zijn partijen overtuigend. Voor de laatste wedstrijd had hij zelfs maar 3 seconden nodig. Erg goed gejudood en terechte kampioen. De gouden medaille ging mee naar Middelburg!


Tot slot was het de beurt aan Lukas Schrieks (-12 jaar -34 kg). Lukas had vorige week nog een flinke wond opgelopen op zijn voorhoofd. Gelukkig mochten afgelopen vrijdag de hechtingen er uit en kon hij vandaag meedoen. Lukas won al zijn partijen overtuigend en was dus kampioen! Een mooi resultaat! Gefeliciteerd Lukas!


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven