judo Zuid-West Nieuws

Nadia wint in Echt

www.judozuidwest.nl
Afgelopen weekend weekend waren er op het Kaizen Tournament in Echt vier JudoGoes prijswinnaars. Dit keer maar liefst drie uit dezelfde familie. Immanuel Cairo werd derde (-15jr -34kg), broer Tristan Cairo tweede (-12jr -30kg) en zusje Nadia Cairo kampioen (-10 -22kg). Ook Jaimy Strobos had prijs, zij werd 3e in de klasse -15jr -32kg.
 

Er waren te weinig tegenstanders in de U8 -22kg. Daarom hadden ze de U8 en U10 samengevoegd. Nadia Cairo won haar eerste wedstrijd snel met een mooie o-goshi. In haar volgende partij won ze haar wedstrijd met een houdgreep. Haar laatste wedstrijd moest ze tegen een Duits meisje. Beide meiden moesten meer aanvallen van de scheidsrechter. Nadia deed dit gelijk en scoorde weer een ippon met een o-goshi. Een mooie eerste prijs in een hogere leeftijdsklasse.

Kevin Goudswaard had het vandaag lastig. In het staande judo had hij de wedstrijden redelijk onder controle. Hij wist alleen niet te scoren. In het ne-waza werd hij twee keer verrast en kwam hij in een houdgreep terecht. Beide keren kwam hij hier niet meer uit. Hard doortrainen voor Venray en zijn zwarte band examen.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven