judo Zuid-West Nieuws

Manon Nederlands Kampioen teams -15

www.judozuidwest.nl
Manon Dekker werd gisteren in Nijmegen met het team Zuid-Nederland Nederlands kampioen teams -15 jaar. Mauk Moerman werd met het seniorenteam van Budokan Rotterdam derde in de Hoofdklasse bij de heren. De andere JudoGoes hebben zich van hun beste kant laten zien maar wisten met hun teams helaas geen prijzen te veroveren.

Manon Dekker had met 2 winstpartijen in de voorrondes een belangrijk aandeel in het behalen van de finale van het meisjes team -15 jaar van Zuid-Nederland. In de finale wist ze helaas zelf niet te winnen maar doordat 4 anderen in haar team hun partij wisten te winnen werd Manon Nederlands Kampioen teams -15 jaar
In het tweede team van Zuid-Nederland bij de meisjes tot 15 jaar liet Francisca Buteijn, met een snelle ipponoverwinning en een shio verliespartij, twee goede partijen zien. Helaas wist haar team beide wedstrijen niet te winnen waardoor dit team werd uitgeschakeld voordat ze om de medailles mochten knokken.

In het Team Zeeland bij de jongens -12 jaar judode Tristan Cairo en Mitchel Dekker namens JudoGoes twee goede partijen. Tristan won zijn beide partijen snel met ippon. Mitchel verloor zijn eerste nipt en won zijn tweede overtuigend. Helaas gingen beide teamwedstrijden net verloren en was Team Zeeland uitgeschakeld. Ook Bart Sieljes maakte als reserve deel uit van dit team, maar kwam niet de wedstrijdmat op.  

's Middags kwam Mauk Moerman met het herenteam van Budokan Rotterdam uit in de hoofdklasse. Vier partijen heeft hij gejudood tegen sterke tegenstanders welke allemaal heel close waren. Dit Budokan team werd uiteindelijk derde.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven