judo Zuid-West Nieuws

Richard tweede in Beek en Donk

door
www.judozuidwest.nl
Richard Bobeldijk werd vandaag tweede op het judotoernooi in Beek en Donk.

Richard Bobeldijk - TWEEDE
Richard verliest zijn eerste partij met 3 waza-ari's. Na iedere worp wist hij op de grond net niet te komen tot een houdgreep of verwurging. De tweede partij lukte het hem na een gedegen grondgevecht een
houdgreep te maken. Dus winst met ippon. De derde wedstrijd won hij. Richard maakte een ko uchi maki komi en volgde met een sankaku-houdgreep. De vierde partij won hij ook met een ippon voor houdgreep. Zijn laaste wedstrijd om de 2e en 3e plaats won hij met verwurging.

Joep Smulders
won zijn eerste partij met waza-ari voor tai otoshi. De tweede wedstrijd moest hij afkloppen in een sankaku verwurging. De derde won hij met een schitterende o goshi die ippon opleverde. Zijn vierde wedstrijd won hij met o soto maki komi die wederom een ippon opleverde. Zijn vijfde wedstrijd die hem een plaats in de kruisfinale zou opleveren verloor hij met ippon doordat hij op een lage schouderworp liep.

Stefano Bleeker
begon goed in zijn eerste partij en wist bijna een o goshi te maken. Uiteindelijk werd hij geworpen met een o soto maki komi. De tweede partij verloor hij met een houdgreep.

Kira Visschers
Kira verloor haar eerste partij. Ze zette een heupworp in maar werd naar achteren overgenomen en in een houdgreep genomen. Haar tweede wedstrijd verloor ze met 2 waza-ari's door dat ze 2x werd geworpen met o goshi.

Noah Visschers
verloor net als zijn zus de eerste partij in een houdgreep. De tweede partij werd zijn o goshi overgenomen met een tani otoshi. Die was meteen goed voor een ippon.

Jermaine Bleeker
ging voor het eerst buiten de club een wedstrijd doen. Zijn eerste partj verloor hij met ippon. De tweede partij werd hij geworpen met tai otoshi. We noemen hem ook wel taaie tosti want vaak val je heel hard. Dit gold jammer genoeg ook deze keer voor Jermaine. Hij verloor hierdoor met ippon.

Lieke Smulders
Lieke verloor haar eerste partij in een houdgreep. De tweede partij ging veel beter maar ze verloor alsnog met houdgeep. De derde partij kwam het tot golden score en daar wist ze een waza ari te scoren met een o soto maki komi. De laaste partij verloor ze opnieuw met een houdgreep.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven