judo Zuid-West Nieuws

Franklin en Tristan winnen in Rijen

door
www.judozuidwest.nl
Franklin en Tristan winnen in Rijen Het verslag van het toernooi waar Francisca en Nadia ziek waren.

Isa de Waart -12jr -36kg
De eerste wedstrijd tegen Emy Sanders werd gewonnen met een waza-ari voor een uchi-mata. In de volgende wedstrijd werd Isa geworpen met een o-uchi-gari en vervolgens in een houdgreep genomen. Helaas ging ook de derde wedstrijd tegen Silke Lanser verloren door een heupworp en Isa kwam vervolgens in een houdgreep terecht.

Franklin Boorsma -21jr -66kg
Franklin was eerst ingedeeld in de -73kg, maar nadat dat was rechtgezet bleek er nog maar 1 andere tegenstander in de -66kg te zitten. In 2 wedstrijden werd Mika Lansing 2 keer voor een ippon geworpen met een o-uchi-gari. Dit betekende een 1e plaats voor Franklin en wedstrijdritme na een blessure.

Tristan Caïro -15jr -34kg
De eerste wedstrijd werd met een harai-goshi gewonnen van Bart van den Boogaard. In de volgende partij werd in de golden score gescoord met een harai-goshi en gewonnen van Tenzin van Osch. Ook de vierde wedstrijd ging door tot in de golden score. Daar scoorde Tristan een waza-ari voor een tai-otoshi. Uiteindelijk werd ook de finale gewonnen door Jesse van Buel te verslaan met een waza-ari voor een uchi-mata. Een verdiende 1e plaats voor Tristan.

Kylian Minnaar -10jr -24kg
Kylian stond lekker te judoën in zijn eerste wedstrijd, maar helaas werd deze verloren op beslissing. In de tweede wedstrijd nam Kylian Brent van de Endo in een stevige houdgreep, waardoor Brent moest afkloppen. Zijn derde wedstrijd werd gewonnen door zijn tegenstander op zijn rug te werpen met een mooie uchi-mata. De wedstrijd om het brons werd helaas verloren van Bilal Krari.

Immanuël Caïro -15jr -42kg
Immanuël won zijn eerste partij van Yarick van der Wolf met een ippon voor een heupworp. Vervolgens werd Tjerk Otten verslagen met een sankaku-houdgreep. De derde partij ging helaas verloren doordat Immanuël in de golden score in een houdgreep terecht kwam. De laatste partij tegen Daan Pot werd verloren met ippon.

Joep Smulders -15jr -50kg
De eerste partij tegen Brant Halman ging verloren doordat Joep overgenomen werd. De tweede partij tegen Gemomar Jong a Lien was snel voorbij door een perfect getimede dubbele voetveeg. In de volgende partij werd er makkelijk gewonnen door een snelle heupworp. De 2 partijen erna tegen Travis Slokker en Jelmer Moerenhout waren snel voorbij door 2x een (opnieuw) perfect getimede dubbele voetveeg. Helaas ging de partij tegen Vigo den Oetelaar verloren in de golden score, waardoor er niet om brons gestreden kon worden.

Finn Willekes -12jr -34kg
Finn verloor zijn eerste partij van Adriaan Arkesteijn met een heupworp. De volgende partij tegen Sem van Gils ging gelijk op, maar helaas werd Finn geworpen in een ippon door Sem van Gils.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven