judo Zuid-West Nieuws

Nadia, Kylian en Tristan kampioen in Capelle a/d IJssel

21 april 2018 door 
www.judozuidwest.nl
Nadia Cairo, Kylian Minnaar en Tristan Cairo werden zaterdag kampioen in Capelle a/d IJssel. Manon Dekker pakte een derde plaats.

Van JudoGoes deden er zes judoka's mee op de Open Capelse judokampioenschappen georganiseerd door Sportschool Slingerland

Manon Dekker tot 18 jaar -70 kg, DERDE
Manon verloor haar eerste wedstrijd met ippon van de latere kampioen. Zij kwam heel sterk terug door in de herkansing met ippon te winnen van Meijbeek. Daarna won zij weer om het brons met ippon voor een fraaie harai goshi. Keurige en verdiende derde plaats

Danisha Strobos tot 10 jaar -25 kg
Danisha zat in een poule met 5 judoka's. Nog steeds is ze elke keer de allerlichtste. Ze knokte voor wat ze waard was. Scoorde nog wel twee keer een waza ari maar won helaas niet deze dag.

Nadia Ciaro tot 10 jaar -32 kg, KAMPIOEN
Nadia had een poule van 4 judoka's en won van alle drie haar tegenstanders. De eerste partij duurde zelfs maar 4 seconden. En ook de andere twee wedstrijden besliste ze voor het eindsignaal met ippons. Mooi worpen en 1e in Capelle.

Kylian Minnaar (KAMPIOEN) en Tommy van de Hansz tot 10 jaar -25 kg
Kylian won zijn eerste partij met twee waza ari's. De halve finale was een pittige wedstrijd tegen Heimans. Uiteindelijke was Kylian winnaar met een waza ari. De finale won Kylian overtuigend met een ippon. Na een mislukte worp pakte hij een muurvaste houdgreep. 1e in Capelle.

Tommy was met zijn witte band en blauwe slip onder de indruk van al de gekleurde banden. Hij verloor zijn eerste wedstrijd en won in de herkansing met een mooie heupworp en een houdgreep. Heimans was daarna weer even beter. Ervaring rijker op dit grote toernooi en Tommy gaat nu mee helpen op Koningsdag met de demo.

Tristan Cairo tot 15 jaar -34 kg, KAMPIOEN
Tristan ging verder waar hij in Leek mee gestopt was. Winnen. Alle 3 de wedstrijden in het afvalsysteem won hij voortijdig met ippon. Met elke keer andere worpen. In de finale tegen Abdulastipov scoorde hij 2 keer een waza ari en was ook Tristan 1e in Capelle.

Immanuel Cairo -15 jaar tot 42 kg
Immanuel won de eerste wedstrijd in de golden score met een verrassende heupworp. Daarna verloor hij van de kampioen. In de herkansing won hij 3 maal. Twee keer met een ippon voor beenworpen. De derde keer in de golden score met 3 shido tegen een sterk verdedigende judoka. In de strijd om het brons verloor Immanuel helaas en werd toch nog 5e op dit sterk bezette toernooi.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven