judo Zuid-West Nieuws

Laatste LOGUS puntenwedstrijden voor de zomer

14 mei 2018 door Rinaldo Niemantsverdriet
www.judozuidwest.nl
Zaterdag 12 mei jl. was in het Omnium in Goes de laatste Logus Puntenwedstrijd voor de zomervakantie.

In de eerste groep stonden zo’n 36 judoka’s te trappelen om hun wedstrijdjes te beginnen, waarvan 29 judoka’s van JudoGoes en 7 judoka’s van Sportcentrum Delta. Wat goed om te zien dat ook een andere vereniging weer de weg heeft gevonden naar onze puntenwedstrijden. Na een uurtje judo werden 7 nieuwe deelnemers beloond met een mooie oorkonde en hun eerste punten. Ook mochten we zaterdag een aantal emblemen uitdelen aan judoka’s die met goed judo hun punten bij elkaar hadden gesprokkeld.

De tweede groep was wat kleiner. Hier gingen zo’n 16 judoka’s starten met hun wedstrijden, waarvan één judoka voor de eerste keer meedeed. Er werd met veel enthousiasme gejudood en weer een hoop punten bij elkaar gesprokkeld. Na de wedstrijden kregen er ook in deze groep een aantal judoka’s een nieuw embleem. Bijzonder was dat aan één van de judoka’s het laatste embleem werd uitgedeeld, omdat hij zijn 750 punten bij elkaar heeft gejudood. Jurian Mol van harte gefeliciteerd!

Met een opkomst van 52 judoka’s kunnen we toch weer spreken van een heerlijk middagje Logus puntenwedstrijden.

Uiteraard kunnen deze puntenwedstrijden niet georganiseerd worden zonder onze enthousiaste vrijwilligers achter de tafels en scheidsrechters op de mat. Bedankt voor jullie hulp!

Dit was de laatste Logus puntenwedstrijd voor de zomer. Op 16 juni is er geen puntenwedstrijd maar een super leuke JudoGoes-dag met een judoclinic die gegeven wordt door Carlos Platier Luna (winnaar Expeditie Robinson). Afgesloten met een frietjes en daarna heerlijk zwemmen.

Zou je het leuk vinden om als vrijwilliger (en we kunnen er zeker nog wat gebruiken) mee te helpen op een zaterdagmiddag bij de puntenwedstrijden dan kun je een mail sturen naar logus@judogoes.nl.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven