judo Zuid-West Nieuws

Nadia Kampioen en Kylian derde in Den Haag

10 november 2018 door 
www.judozuidwest.nl
Twee prijzen op de eerste dag van het Internationale Residentie Judo Toernooi in Den Haag. Nadia goud en Kylian brons.
 

Nadia Cairo -10 jaar tot 32kg - KAMPIOEN
Nadia werd kampioen in haar klasse. Door vijf fraaie overwinningen werd zij ongeslagen kampioen. Drie keer won ze met een ippon voor een schouderworp en tweemaal met ippon voor een houdgreep. Nadia stond sterk op de mat en vol overtuiging overwon zij haar tegenstanders.

Kylian Minnaar -10 jaar tot 27 kg - DERDE
Kylian zat in een poule en werd uiteindelijk derde in zijn gewicht. Winstpartijen op ippon werden afgewisseld door (onterechte) verlies partijen op beslissing van de scheidsrechter. Winnen in een poule van de latere kampioen en toch 3e worden is vervelend om te begrijpen als je zelf kampioen wil worden.

Tristan Cairo -15 jaar tot 38 kg
Tristan zat in een sterk bezet gewicht met 38 tegenstanders. In de eerste ronde won hij met 2x een waza ari. Daarna liet hij zich tweemaal verrassen door Klokman en moest hij via de herkansing proberen om op het podium te komen. In de eerste ronde van de herkansing won hij met 2 waza ari's voor schouderworpen. De volgende wedstrijd besliste hij in de golden score met één waza ari. In zijn laatste wedstrijd tegen Sil verloor Tristan met twee waza ari's. 

Immanuel Cairo kon door een blessure helaas niet meedoen.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven