judo Zuid-West Nieuws

Logus Puntenwedstrijd 24 november 2018 

26 november 2018 door Rinaldo Niemantsverdriet
www.judozuidwest.nl
Zaterdag 24 november was de laatste Logus Puntenwedstrijd van 2018. Met een opkomst van 50 judoka’s kunnen we toch weer spreken van een heerlijk middagje Logus Puntenwedstrijden. 

In de 1e groep stonden om 13.00 uur zo’n 30 judoka’s te trappelen om hun wedstrijdjes te beginnen. Na een uurtje volop judo werden vier nieuwe deelnemers beloond met een mooie oorkonde en hun eerste punten. Ook mochten we op deze dag weer een aantal emblemen uitdelen. Twaalf judoka’s hadden met goed judo hun punten bij elkaar gesprokkeld en zullen de volgende puntenwedstrijd in 2019 met een nieuw embleem op hun pak verschijnen. 

De 2e groep was iets kleiner en gingen zo’n 25 judoka’s starten met hun wedstrijden, waarvan 3 judoka’s voor de eerste keer meededen. Wat werd er met vol enthousiasme gejudood tegen elkaar en zijn er toch weer een hoop punten bij elkaar gesprokkeld. Na alle wedstrijden kregen in deze groep 9 judoka’s een embleem erbij. 

Uiteraard kan het succes van deze punten wedstrijden niet gedaan worden zonder onze enthousiaste vrijwilligers achter de tafels en scheidsrechters. Zij werden deze dag dan ook beloond met een heerlijke chocolade letter. Bedankt voor jullie hulp dit jaar!

Dit was de laatste Logus puntenwedstrijd van het jaar 2018. Wij hopen jullie in januari van 2019 weer allemaal te zien, en hou de activiteiten kalender in de gaten en schrijf je ook in voor de rest van het jaar!

Heb je op 22 december nog niks gepland, schrijf je dan voor 1 december in voor het Oliebollentoernooi die georganiseerd wordt door onze eigen club. Het is een toernooi voor judoka’s van 5 t/m 14 jaar, met extra aandacht voor de minder ervaren judoka’s. Daarnaast zullen de punten die je op dat toernooi zal scoren worden bijgezet op je puntenkaart van de Logus puntenwedstrijd. Schrijf je dus in via de website van JudoGoes

Tot volgend jaar.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven