judo Zuid-West Nieuws

Guusje Blokpoel wint in Bodegraven

20 januari 2019
Acht judoka's deden zaterdag mee aan het judotoernooi in Bodegraven. Guusje werd daar overtuigend kampioen.

Guusje Blokpoel - KAMPIOEN
Guusje won al haar wedstrijden. Drie keer waren het twee waza-ari's en eenmaal won ze op beslissiing omdat ze goed bleef proberen de ander te werpen.

Lars van Sabben - TWEEDE
Tweemaal duidelijk winnen en tweemaal duidelijk verliezen betekende voor Lars van Sabben een zilveren medaille op zijn eerste U18 toernooi.

Thijmen de Kok - TWEEDE
Hard gewerkt in de eerste U15 wedstrijden. Eerste met waza ari winnen en waza ari verliezen. In de laatste beslissingswedstrijd helaas een 7-0 voorsprong uit handen gegeven.

Tommy van der Hansz - DERDE
Tommy won er twee met ippon en verloor er twee met ippon en werd daardoor derde in een poule van 5.

Lonneke Blokpoel - DERDE
Lonneke won er twee met ippon en 1 op beslissing. Ook verloor ze nog een partij omdat alle meisje onderling van elkaar wonnen met ippon werd ze derde.

Isa de Waart - DERDE
Isa won met een houdgreep en een keer op strafjes. De twee andere wedstrijden wist ze niet te winnen. Op het podium kreeg ze de derde prijs.

Danitshia Strobos - VIERDE
Danitshia had niet haar dag en kon geen partijen winnen dit keer

Daan van Sabben - VIERDE
Driemaal verlies en tweemaal winst is een vierde plaats. Asl eerste jaars U18 lekker kunnen meedoen in een zwaardere klasse in de U15.