judo Zuid-West Nieuws

Seizoen 2019-2020

23 augustus 2019
Er is in de zomervakantie achter de schermen hard gewerkt om alles weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Voor het seizoen 2019-2020 houdt dit in dat er een aantal dingen gaan veranderen.

Goes

De grootste verandering zit in het lesrooster voor de locatie Goes. Omdat we door diverse omstandigheden gedwongen werden kritisch te kijken naar het huidige lesrooster is besloten de jeugd-judolessen en ju-jitsu lessen te verplaatsen naar een nieuwe locatie in Goes. Dit betekent dat er lessen samengevoegd gaan worden en dat er voor sommige groepen een andere leraar gevonden is. Deze veranderingen gaan in diverse fases ingevoerd worden:

 

Fase 1.

Met ingang van 19 augustus: Start reguliere lessen in Omnium, conform lesrooster zoals dit ook voor de zomer was. 

Fase 2.

Met ingang van 2 september: Start ju-jitsu lessen in De Spinne op 3 september, start (tuimel)judo op zaterdagmorgen 7 september, conform lesrooster zoals in Edudelta voor de zomer.

Fase 3.

Met ingang van 1 oktober: STOP jeugdlessen in het Omnium, Start jeugdjudo in De Spinne op dinsdag, donderdag en zaterdagmorgen. Lesrooster hier; dit is nog onder voorbehoud. Er moeten nog een aantal lessen bevestigd worden.

 

Rilland

Omdat de huidige leraar wegens studie niet in staat is om elke week judoles te geven en er geen aanvulling/vervanging gevonden is, heeft het bestuur besloten de judolessen in Rilland te stoppen. Leerlingen uit Rilland zijn van harte welkom op andere locaties.

 

Middelburg, Vlissingen, ’s Heerenhoek

Op deze locatie verandert er niets in het lesrooster. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat een leraar besluit dat bepaalde judoka beter op zijn plek is in een andere groep. Als dit het geval is wordt dit door de leraar zelf gecommuniceerd.

 

Activiteiten

De agenda voor de komende maanden is alweer flink gevuld met evenementen en toernooien. Neem gauw een kijkje en schrijf je in!

 

Vrijwilliger worden?

Om ook in het nieuwe seizoen alle evenementen mogelijk te kunnen maken zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. We zijn dringend op zoek naar iemand die zich bezig wil houden met de ledenadministratie. Ook zoeken we nog mensen die ons kunnen helpen met bijvoorbeeld de puntenwedstrijden en het oliebollentoernooi. Ervaring is niet perse nodig, er is heel veel wat we je kunnen leren! Interesse?! Mail ons gauw via info@judogoes.nl. Heb je andere talenten waar wij als vereniging iets mee zouden kunnen? Ook dan horen we graag van je! info@judogoes.nl


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven