JudoGoes Nieuws

Update mbt Corona

01 mei 2020
Hoewel we heel blij zijn dat de regering heeft besloten dat we weer buiten mogen sporten en dat de jeugd tot 12 jaar weer naar school mag, vinden we het nog steeds jammer dat we niet met jullie in de zaal op de mat kunnen judoen.
 

Achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan mogelijkheden om op diverse locaties te gaan buitensporten met jullie. Hierover volgt snel meer informatie dus hou facebook en je mailbox goed in de gaten!. Er zijn namelijk nogal wat regeltjes opgesteld waar zo'n buitenles aan moet voldoen.Tot die tijd kunnen jullie lekker blijven judoen op de volgende manieren:

- Corona competitie via youtube en facebook. Op dinsdag en vrijdag komt de nieuwe challenge online, doe mee, maak een filmpje en stuur dit in! Je maakt kans op mooie prijzen!
- Diverse trainingen in de garage dojo van meester Andre via Facebook. Meld je aan op zijn pagina en train mee op maandagavond, donderdagavond en vrijdagmiddag.
- Stay Fit trainingen van SI de Korte op dinsdag en vrijdagavond om 19.00 via facebook en instagram.

De maatregelen zoals ze er nu zijn zorgt er ook voor dat we genoodzaakt zijn wat aanpassingen te doen in ons aanbod van activiteiten.

Clubkampioenschappen
Deze stonden gepland voor zaterdag 9 mei en worden verplaatst naar een datum in het najaar. Iedereen die zich al ingeschreven heeft, digitaal of per strookje, blijft ingeschreven staan. We maken deze nieuwe datum zo snel mogelijk bekend.

JudoGoesdag
Deze hadden we net gepland toen Corona ons land binnen kwam waaien. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum en zodra deze bekend is wordt dit met jullie gedeeld.

Judokamp
Helaas, helaas... we gaan dit jaar niet op kamp. Alle inschrijfgelden zullen teruggestort worden, alle medewerkers die zich al aangemeld hadden worden bedankt!

Tot slot een oproepje:
Later dit seizoen wordt de Algemene LedenVergadering gehouden. In welke vorm is nog niet bekend. Wat al wel bekend is, is dat er 2 bestuursleden zullen aftreden. Dit betekend dat we met enige spoed op zoek zijn naar een penningmeester en een secretaris. Heb je interesse om de vereniging te besturen, laat dit dan vooral weten via een mailtje naar info@judogoes.nl en maak daarin kenbaar naar welke functie je interesse uitgaat.

We hopen van harte dat het nog steeds goed gaat met iedereen. Blijf, ook na het versoepelen van maatrelen, alsjeblieft voorzichtig en pas goed op jezelf!

 
Vanmiddag bereikte ons het laatste advies van de Judobond Nederland, hoe om te gaan met het Corona-virus: " Update: Judo Bond… Meer >
 
www.judogoes.nl

DK -18

16 februari 2020
Teruglopende aantallen wedstrijdjudoka’s is al een paar jaar aan de gang. Ook op het DK onder de 18 jaar was dit weer zichtbaar. In… Meer >
 
www.judogoes.nl

Kruikentoernooi in Tilburg

02 februari 2020
Vandaag helaas maar 5 judoka's van JudoGoes op de mat. Dit toernooi is zo geschikt voor beginnende wedstrijdjudoka's, dat het… Meer >
 
www.judogoes.nl
Zaterdag 1 februari met 18 meiden naar Rotterdam om te strijden voor dat felbegeerde roze judopak. In een grote hal met wel 15 matten… Meer >
 
 
 
17-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
 
 
 
08-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven