judo Zuid-West Nieuws

Denise en Jarno pakken prijs in Nieuw-Vennep

15 december 2013
www.judozuidwest.nl
Denise de Korte en Jarno Bouwmeester winnen zilver en brons op het Topjudotoernooi Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep. Kevin Goudswaard en Jonah Koole halen het podium niet.

Denise de Korte U18 -63
Denise wint haar eerste wedstrijd met een houdgreep. In haar tweede partij scoort ze met een de ashi barak yugo en waza ari. In haar laatste partij tegen Kyra Reurmann komt ze met twee yugo's achter en weet deze niet meer in te halen. Met 17 punten voor haar eerste dan en een tweede plaats kan ze terugkijken op een mooie judodag.

Jarno Bouwmeester U15-50
Jarno wint zijn eerste twee wedstrijden makkelijk met ippon. In de kwart finale weet hij met een tai otoshi een yugo te scoren. In de halve finale treft hij Suheyl Uyar. Deze goede judoka en latere winnaar maakt het Jarno lastig. Met een strafje verschil weet hij de wedstrijd te winnen. Jarno dus naar de wedstrijd om het brons. Hierin treft hij Bjorn Middelkoop van Top Judo Utrecht. Na een gelijkopgaande strijd weet Jarno uiteindelijk een waza ari te scoren. Een prima resultaat na een dag goed judo.

Kevin Goudswaard begint met een verliespartij maar weet er vervolgens keurig twee met ippon te winnen. In zijn vierde wedstrijd komt hij voor met een shido, maar laat zijn tegenstander in de wedstrijd terugkomen. Hierdoor krijgt hij uiteindelijk een yugo tegen en verliest de partij.

Jonah Koole verliest ondanks hard werken voor de winst twee wedstrijden op rij. Volgende keer beter.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven