judo Zuid-West Nieuws

Resultaat GCA 5500 euro

28 december 2013
www.judozuidwest.nl
De Grote Clubactie is afgerond en heeft dit jaar 5500 euro voor de vereniging opgebracht. Een fantastisch bedrag waar we de lotenverkopers maar ook de kopers graag nogmaals voor willen bedanken.

We willen voor al de topverkopers nogmaals in het zonnetje zetten. Mitchel Dekker, Romy Galle, Iloy Francoijs, Thijmen Abrahamse en Jarno Eijke waren de beste verkopers en hebben hun cheques ontvangen. 

De bekers voor beste verkoper per locatie zijn ook uitgedeeld aan Iloy Francoijs (Rilland), Kaylon Kopmels (Goes Edudelta), Sjoerd van Houte (Vlissingen), Hero Hirdes (’s-Heerenhoek), Mitchel Dekker (Middelburg), Romy Galle (Goes Sportpunt)

Een kleine smet op de actie is dat er verschillende leden wel loten hebben meegenomen maar deze niet hebben verkocht en/of teruggeven. In veel gevallen zijn de loten volledig onschuldig met het oud papier meegegeven. De waarde was blijkbaar niet goed genoeg bekend. Hierdoor is de club nog een aardig bedrag misgelopen. Volgend jaar gaan we hiervoor iets verzinnen.

Iedereen en natuurlijk ook de organisatie erg bedankt voor de inzet.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven