judo Zuid-West Nieuws

Stage Engeland, Hoogvliet en Koksijde (BEL)

30 december 2013
www.judozuidwest.nl
In de laatste weken van 2013 en de eerste week van 2014 is er door de U15 en U18 judoka's weer extra hard getraind in Tonbridge (ENG), Hoogvliet/Maassluis en in Koksijde (BEL). Om de top te halen en daar te blijven moet je extra trainingsuren blijven maken en dat doen ze allemaal met heel veel inzet.

Mauk Moerman, Chantal Walhout en Denise de Korte waren van 19 t/m 22 december in het Engelse Tonbridge voor een stage met Budokan Rotterdam.




Van 27-30 december was er ondanks het ontbreken van de grote stage in Hoogvliet toch een prima stage voor de U15. Met 4-6 trainingen voor de toppers uit deze klasse en 1-2 trainingen voor de jongere judoka's werd er hard gewerkt aan een hoger niveau. Door de aanwezigheid van een Duitse selectie uit Hannover en veel bij de Budokan aangesloten verenging was het weer zeer waardevol.





De oudere judoka's trainden deels in Hoogvliet en deels in Maasluis bij Mahorokan. Ook hier was een buitenlandse delegatie aanwezig. De Belgen uit Koksijde waren met een sterke ploeg aanwezig. Zaterdag 4 januari trainen we nog een dag in Koksijde en zondag is er een randori in Goes. Na deze periode moeten de judoka's klaar zijn voor de toernooien in de eerste maanden van 2014. 

Focus & WTV zijn de regionale tv-zenders voor de provincie West-Vlaanderen en maakten dit verslag


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven