judo Zuid-West Nieuws

Mitchel Dekker tweede in GIlze

05 januari 2014
www.judozuidwest.nl
Mitchel Dekker heeft vandaag op het eerste toernooi van 2014 de zilver medaille gewonnen op het 10+25 judo toernooi in Gilze. Het was voor alle judoka's het eerste toernooi in de nieuwe leeftijdscategorie en dat is altijd even wennen. Mitchel won de tweede prijs in de klasse U10 tot 34 kg. De andere judoka's Bart Sieljens, Richard Bobeldijk, Lars van Sabben en Daan van Sabben vielen dit keer net niet in de prijzen.



Lars van Sabben
Lars won zijn eerste wedstrijd tegen Jordy Samuels met een houdgreep. Ook de tweede wedstrijd tegen Silvan Boot werd gewonnen met een houdgreep (goed doorgegaan na een waza-ari voor een heupworp). De wedstrijd tegen Sven Helder werd helaas op beslissing verloren. In de strijd om het brons werd er met 2x waza-ari verloren van Collin van de Ouden.

Mitchel Dekker
In een poule van 5, werd de eerste wedstrijd op beslissing verloren van Vince Broekarts. De 3 wedstrijden erna tegen respectievelijk Maarten van Oosterhout, Silas Brouwers en Luuk Geertse werden allemaal gewonnen met ippon voor een muurvaste houdgreep (kesa-gatame). Een mooie 2e plaats was zijn beloning.

Bart Sieljes
De eerste wedstrijd tegen Denny Brands werd met ippon gewonnen voor een mooie heupworp. Ook de tweede wedstrijd tegen Enzo Almeida werd gewonnen met een heupworp (dit keer voor een yuko). In de wedstrijd tegen Luuk Verheije werd Bart 2x overgenomen voor een waza-ari  en dus ippon. In de strijd om het brons werd er met een houdgreep verloren van Jelle de Ruiter.

Richard Bobbeldijk
Richard verloor zijn eerste wedstrijd van Niels van Alphen. In zijn 2e wedstrijd nam hij Thijs Herkens mooi over voor ippon. In de strijd om het brons werd er op beslissing verloren van Lars Elsenbroek.

Daan van Sabben
Daan verloor zijn eerste wedstrijd met een waza-ari voor een schouderworp van Lars Elsenbroek. De wedstrijd tegen Sam van de Put werd terecht op beslissing gewonnen. En in de strijd om het brons werd er op met een houdgreep verloren van Niek van Alphen.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven