JudoGoes Nieuws

Jarno wint en Anthonie derde op Open Capelse

29 maart 2014
www.judogoes.nl
Een prima prestatie van de kleine delegatie JudoGoes judoka's in Capelle a/d IJssel. Jarno Bouwmeester heeft de Unicef Open Capelse gewonnen in de klasse -50kg tot 15 jaar. In de ochtend wist Anthonie Moggré het brons te veroveren ten koste van Izaac Wildenberg. Bodi Kamps verloor om het brons in de klasse -15 jaar tot 46kg.

Jarno Bouwmeester - kampioen -15 jaar -50 kg (dit keer via De Korte)
eigen verslagje volgt

Anthonie Moggré - derde -12 jaar -34 kg, Izaac Wildenberg vijfde
Twee judoka's in de grote klasse tot 34kg die keurig door de organisatie uit elkaar waren gezet. Anthonie won drie partijen op rij. De gevarieerde judoka Maakte in zijn eerste partij een punt tegen Dave Driessen maar kreeg waza ari. Dave kwam terug met waza ari, maar gelukkig wees de scheidsrechter Anthonie aan als winnaar voor als beloning voor zijn actieve judohouding. In de tweede ronde kreeg Nanco Krythe een mooie seoi nage. Anthonie pakte de arm die in zijn nek kwam vroeg op en kroop eronder. Tegen Darren Bruinsel was het binnen 10 seconden ippon vioor tani otoshi. In de halve finale trof Anthonie de sterke El Moubarik. Veel aanvallen leverde hem niets op. Uteindelijk werd Anthonie overgenomen en verloor met ippon. In de wedstrijd om het brons trof hij Izaac die zich via de herkansing had teruggeknokt. De eerste twee ronden wist hij te winnen met ippons zijn ko uchi makikomi. Tegen Bas Houwing van Lu Gia Jen werd zijn ko uchi makikomi overgenomen en verloor hij met waza ari. In de herkansing won hij eerst met een houdgreep en later met een mooie o goshi van Lucas Donders en Darren Bruinsel. In de wedstrijd om het brons was Anthonie de sterkste vandaag en werd derde. Izaac was na 6 partijen vijfde in dit zware gewicht. Keurige prestatie van de mannen.

Bodi Kamps - vijfde -15 jaar -46 kg
Eigen verslag. Ik werd gecoached door Fabian en Rachèle. Ik begon aan mijn eerste partij die won ik met een waza ari door een uchi-mata. Mijn tweede partij won ik doordat ik met 2 handen aan de revers trok en net een yuko kreeg. Mijn derde partij won ik met een ippon door een verkeerde stap van de tegenstander kon ik een o-goshi maken, het was een waza ari daarna volgde ik naar de grond en maakte het af met een houdgreep. Ik was 1e van de poule, in de kruisfinales verloor ik van de latere nummer 2 met een houdgreep. Mijn laatste partij was om het Brons. Mijn tegenstander was de nummer 2 van Nederland. Ik zette een uchi-mata in, maar hij nam mij over ik kon nog net een ippon voorkomen maar het werd een waza ari en deze verloor ik. Fabian vond toch dat ik goed had gejudood.

Pascalle van Gurp had pech vandaag. Na een goede actie in de eerste minuut van de partij tegen Xanne van Meebeek belandde ze in een verwurging. Pascalle knokt altijd tot het einde en dat was nu iets te land want hij zat. Resultaat: Even van de kaart en daardoor uitsluiting voor de rest van het toernooi. Een veiligheidsregel voor judoka's die even bewusteloos zijn geweest. Volgende keer toch maar iets eerder aftikken.

 
www.judogoes.nl
Zaterdag was het Goederaadt toernooi in Bodegraven, waar er altijd in poule`s gejudood wordt. Op leeftijd, gewicht en judo wedstrijd… Meer >
 
www.judogoes.nl

Kerstvakantie

17 december 2019
Langs deze weg willen we iedereen informeren over de kerstvakantie en het aangepaste lesrooster. Meer >
 
Voor JudoGoes deden afgelopen weekend 2 judoka mee aan het IPPONTIME.nl Open Twentse judokampioenschap. Meer >
 
www.judogoes.nl
Vandaag een dagje als coach voor JudoGoes de 9 judoka's mogen begeleiden, bij het altijd goed georganiseerde Ippon Trophy toernooi… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
 
 
 
08-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven