JudoGoes Nieuws

Zestien prijzen op Paastoernooi van JV Clinge

19 april 2014
www.judogoes.nl
Vandaag maar liefst zestien prijzen voor onze jeugd op het Paastoernooi van de JV Clinge. Acht kampioenen, vier keer zilver en vier keer brons.

GOUD: Bart, Lars, Daan, Mitchel, Kevin, Bodi, Timo, Lukas.
ZILVER: Mik, Milan, Silver, Manon
BRONS: Jarin, Daan, Jaimy, Maren

We begonnen de dag me Daan Fijnaut, zijn eerste wedstrijd ging verloren in een houdgreep van Gilles, zijn 2de ging een stuk beter tegen Yur, twee o-soto-gari’s beloond met 2 yuko’s besliste de wedstrijd. De laatste werd van Warre gewonnen met een yuko, op punten werd hij knap 3e.

Timo Ammerlaan werd snel kampioen, zijn eerste wedstrijd werd door een linkse Koshi Guruma beslist. De tweede tegen Pepe werd beslist doordat Pepe opgaf midden in de wedstrijd omdat hij te veel pijn had, zijn laatste partij was tegen Calvin werd snel gewonnen door een houdgreep. Verdiende 1ste plek.

Lukas Schrieks zat in een poule van 3 dus mocht 2x judoën. Zijn  eerste was tegen Tijn door een houdgreep werd deze vroegtijdig beslist. Ook de tweede tegen Brend werd met een houdgreep gewonnen. Hierdoor was hij de terechte kampioen.

Silver van 't Westeinde begon de dag sterk door te winnen van Arjen met een mooie Ko-soto-gari. Zijn 2de werd ook gewonnen van Ben door een sterke houdgreep. De derde was tegen Tygo dit was een bijzondere judoka, die alleen deed slingeren en hierdoor kreeg Silver een wazari tegen en kwam hij in een houdgreep terecht, zijn laatste tegen Jarno werd snel gewonnen met een houdgreep hierdoor netjes 2de geworden.

Daan van Sabben en Jaimy Strobos zaten bij elkaar in de poule samen met nog 1 ander jongentje Thomas. Daan won van Jaimy en Thomas allebei met een houdgreep en werd snel kampioen Jaimy had het zwaar vandaag tegen 2 grote felle jongens. En verloor helaas van beide jongens in een houdgreep.

Lars van Sabben begon zijn toernooi tegen Remco, deze kwam snel in een houdgreep en daardoor won Lars. Zijn tweede was fel en een stuk groter maar toch kreeg die de wedstrijd onder controle en won met 2 yuko’s, de derde was tegen Sebastiaan en werd snel gewonnen door een houdgreep. Zijn laatste was tegen een blinde jongen, Senna maar tot nu toe hadden beide jongens alles gewonnen dus soort van de finale en deze won Lars op beslissing. Hierdoor werd net als ze broer kampioen.

Maren Boender begon tegen Sophie met goed judo maar kwam helaas in een stevige houdgreep. Tegen Sebastiaan verloor ze met een wazari door een mooie O-Goshi. De laatste won ze heel mooi door een prachtige Koshi-Guruma. Hierdoor werd ze 3de.

Manon Dekker won haar eerste van Eric met een houdgreep. De 2de werd verloren door sterke Anneleen in een houdgreep. De derde werd snel gewonnen van Dexter met een houdgreep. De laatste won ze mooi met haar knuffel kanteltechniek en houdgreep van Luciano. Hierdoor werd knap 2de.

Bart Sieljes
Bart werd overtuigend kampioen door al zijn wedstrijden met ippon te winnen. De wedstrijd tegen  Jor Marcus werd gewonnen met een houdgreep. Daarna tegen Lender de Bracke en ook deze wedstrijd werd gewonnen met een houdgreep. Jiph de Rujne werd verrast met een mooie heupworp en in de laatste wedstrijd kwam Tijl de Smedt in een muurvaste houdgreep.

Mitchel Dekker
Mitchel moest 2x tegen dezelfde tegenstander. De eerste keer kwam Elias van de Vlierberghe in een houdgreep. En de tweede keer was het heel snel gedaan met een ippon voor een houdgreep. Een mooie 1e plaats voor Mitchel.

Kevin Schikker
Kevin was net op tijd, ondanks dat hij lang voor de brug bij Terneuzen had gestaan. Maar dat was niet voor niets, want zijn eerste partij tegen Guus de Maayer werd gewonnen met een o-goshi. Daarna werd er opnieuw met ippon gewonnen, dit keer tegen Max de Moor met een houdgreep. Resultaat: Kevin kampioen.

Mik Nijssen
Helaas verloor Mik 2x meet een houdgreep van Ceasar van der Huls. Daardoor een 2e plaats voor Mik.

Milan Theulen
Milan moest zijn eerste partij tegen clubgenoot Jarin Dekker. Hierin trok Milan aan het langste eind met een waza-ari voor een heupworp en vervolgens een houdgreep. Daarna opnieuw tegen een clubgenoot, Samuel van der Walle. Samuel moest aftikken in een sankaku-verwurging. De wedstrijd tegen Harm Broeckaert werd gewonnen met ippon voor een sankaku-houdgreep. De laatste wedstrijd tegen Robin de Laet werd helaas verloren met ippon voor een sankaku-houdgreep. Een 2e plaats voor Milan.

Jarin Dekker
Jarin moest zijn eerste partij tegen clubgenoot Milan Theulen. Hierin trok Milan aan het langste eind met een waza-ari voor een heupworp en vervolgens een houdgreep. De wedstrijd tegen Vince Overmaire was snel voorbij, aangezien Vince moest aftikken voor een verwurging. De wedstrijd tegen clubgenoot Samuel van de Walle ging de hele wedstrijd gelijk op en ze kwamen beiden niet tot scoren. De scheidsrechterbeslissing was in het voordeel van Jarin. Robin de Laet was een maatje te groot met een ippon voor een houdgreep. In de laatste wedstrijd kwam Harm Broeckaert in een muurvaste houdgreep en moest afkloppen. Een bronzen plak voor Jarin

Samuel van der Walle
Vince Overmeire werd verslagen met 2x een waza-ari voor o-uchi-gari.  Harm Broeckaert moest afkloppen in een verwurging. De volgende  wedstrijd van Samuel was tegen clubgenoot Milan Theulen. Samuel moest aftikken in een sankaku-verwurging. De wedstrijd tegen clubgenoot Jarin Dekker ging de hele wedstrijd gelijk op en ze kwamen beiden niet tot scoren. De scheidsrechterbeslissing was in het voordeel van Jarin. Robin de Laet pakte, in de laatste wedstrijd, Samuel in een houdgreep waar hij niet uit kwam. Samuel greep helaas net naast het podium.

Bodi Kamps
De eerste wedstrijd tegen Michel de Baere werd gewonnen met een ippon voor een houdgreep. De wedstrijd tegen Davey Godeschaik ging gelijk op, maar werd uiteindelijk toch gewonnen met een yuko. Resultaat: Bodi kampioen.

 

Update mbt Corona

01 mei 2020
Hoewel we heel blij zijn dat de regering heeft besloten dat we weer buiten mogen sporten en dat de jeugd tot 12 jaar weer naar school… Meer >
 
Vanmiddag bereikte ons het laatste advies van de Judobond Nederland, hoe om te gaan met het Corona-virus: " Update: Judo Bond… Meer >
 
www.judogoes.nl

DK -18

16 februari 2020
Teruglopende aantallen wedstrijdjudoka’s is al een paar jaar aan de gang. Ook op het DK onder de 18 jaar was dit weer zichtbaar. In… Meer >
 
www.judogoes.nl

Kruikentoernooi in Tilburg

02 februari 2020
Vandaag helaas maar 5 judoka's van JudoGoes op de mat. Dit toernooi is zo geschikt voor beginnende wedstrijdjudoka's, dat het… Meer >
 
 
 
 
17-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
 
 
 
08-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven