judo Zuid-West Nieuws

Silver en Izaac winnen in Krimpen a/d IJssel

07 juli 2014
www.judozuidwest.nl
Silver van 't Westeinde en Izaac Wildenberg hebben het JCK Zomertoernooi gewonnen, Timo Ammerlaan en Daan van Sabben worden derde, Finn Ammerlaan vierde en Lars van Sabben vijfde in Krimpen aan den IJssel (de oude woonplaats van meester Cor en André).

Silver zit in een poule met twee andere jongens. Zijn eerste wedstrijd wint hij met een houdgreep. Zijn volgende wedstrijd scoort hij een waza-ari en wint zo de wedstrijd. Ook wanneer Silver voor de tweede keer tegen dezelfde jongens moet wint hij van beide judoka’s. Een verdiende eerste prijs voor Silver.

Izaac was vandaag duidelijk de sterkste van zijn poule. Met aanvallend en gevarieerd judo wint hij alledrie zijn partijeen voortijdig met ippon. Hij wordt kampioen op het JCK Zomertoernooi.

Timo verliest zijn eerste twee partijen met ippon. Zijn volgende partij wint hij met een houdgreep. Ook zijn laatste partij weet Timo te winnen met een houdgreep. Een derde plaats voor Timo. Goed gedaan.

Daan wint zijn eerste wedstrijd snel met ippon. Door zijn tegenstander over te nemen met tani-otoshi en te volgen met een houdgreep. Zijn tweede wedstrijd komt hij in een houdgreep terecht waar hij niet meer uitkomt. Zijn laatste wedstrijd verliest hij met ippon. Een derde prijs voor Daan

Finn stond tegen allemaal jongen die twee en sommige zelfs drie jaar ouder waren. Zijn eerste wedstrijd wint hij met een houdgreep. De volgende wedstrijd gaat verloren met ippon. Zijn derde wedstrijd verliest hij net op beslissing. De twee laatste wedstrijden weet hij te winnen met een waza-ari en op beslissing. Finn heeft hard geknokt tegen de oudere jongens en wordt vierde.

Lars werd pas naar een paar wedstrijden echt wakker. Hij verloor zijn eerste drie wedstrijden. Vervolgens wint hij zijn volgende wedstrijd op beslissing. Tegen de latere kampioen doet Lars het goed. Het is een gelijkopgaande strijd. Zijn tegenstander trekt aan het langste eind en wint op beslissing. Uiteindelijk een vijfde plaats voor Lars.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven