judo Zuid-West Nieuws

Start Grote Clubactie 2014

12 september 2014
www.judozuidwest.nl
Zaterdag start de Grote Clubactie 2014. In het jaar 2013 haalde onze leden gezamelijk maar liefst 5500 euro op. Een bedrag dat we dit jaar weer proberen te overtreffen. De kosten voor activiteiten en huur van de zalen zijn hoog. We kunnen elke euro goed gebruiken en hopen dan ook dat jullie allemaal weer mee doen. Voor alle verkopers die 15 loten of meer verkopen heeft JudoGoes natuurlijk weer prijzen.

Op de LOGUS Puntenwedstrijden zijn de loten te koop en/of door de leden mee te nemen voor verkoop.

Dit jaar heeft de Grote Clubactie ook een stimuleringsprijs beschikbaar gesteld. Ieder lid dat 20 of meer loten verkoopt mag kiezen uit een gratis toegangskaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland.

Vorig jaar hebben Mitchel Dekker en Romy Galle een landelijke prijs gewonnen bij Grote Clubactie. Romy Galle won een ontmoeting met dolfijnen in het dolfinarium van Harderwijk. Mitchel was zelfs de beste verkoper van Nederland met 310 verkochte loten en won een iPod Touch.

VOOR ALLE INFORMATIE OVER HET HOE en WAAROM VAN DE ACTIE BEKIJK DE SITE

Judoka's die in het kalenderjaar 2015 deel willen uitmaken van de selecties hebben bij de Grote Clubactie de eerste kans om te voldoen aan hun verplichte sponsoractiviteit. Verkoop dan 15 loten of meer.


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven